Roestvrijstalen Barbecook Olivia - Pizzaspatel - Met ophanghaak - RVS - Zwart - 43 cm

21,95
3 Prijzen, De beste prijs bij Coolsound.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
GeenKleur Roestvrijstaal RVS Zwart Zwart

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Roestvrijstalen Barbecook Olivia - Pizzaspatel - Met ophanghaak - RVS - Zwart - 43 cm

Vlees, vis en/of groenten zijn ongetwijfeld onmisbaar bereidingen die zeker niet mogen ontbreken tijdens het barbecueën. Maar om je ribbetjes op de grill te draaien of een heerlijke côte à l’os te snijden heb je ook verschillende barbecue accessoires nodig. Met deze Olivia pizza spatel van Barbecook kun jij voortaan de heerlijkste pizza’s klaarmaken. Deze pizzaschep is onmisbaar bij het gebruik van een pizzasteen, waarop je je pizza rustig laat garen zoals de échte Italianen dat doen.


Kwalitatief en robuust design
Dankzij deze handige pizzaschep van Barbecook maak jij zonder problemen de lekkerste pizza met een krokante korst klaar op je barbecue. Door het zwarte handvat kun je de Olivia pizza spatel makkelijk vasthouden tijdens het grillen. Dankzij zijn lengte van 43 cm blijf je op een veilige afstand van het vuur verwijderd. De pizza spatel is geschikt voor binnen en buiten gebruik en is hittebestendig tot een temperatuur van 230°C. Wil je jezelf toch nog wat extra beschermen tegen de hitte van je barbecuetoestel? Draag dan voor de zekerheid ook hittebestendige handschoenen.

Met ophanghaak
Bovenaan het handvat van de spatel is een universele haak voorzien die ervoor zorgt dat je de spatel na gebruik makkelijk kunt ophangen en opbergen.

Vaatwasbestendig
Deze Olivia pizza spatel is vaatwasbestendig waardoor je hem na een gezellige en overheerlijke barbecue sessie niet met de hand hoeft af te wassen. De volgende keer dat je gaat barbecueën kun je deze spatel direct opnieuw gebruiken.

Voordelen:
▶ Hitte bestendig tot 230 °C
▶ 43 cm lang
▶ RVS
▶ Met ophanghaak
▶ Vaatwasbestendig


Specificaties:
Inhoud en afmetingen
✔ Merk: Barbecook
✔ Inhoud verpakking: 1x pizzaspatel
✔ Kleur: Zwart en grijs
✔ Materiaal: RVS
✔ Afmetingen: 43 cm

Over het merk Barbecook
Het sissende geluid van de grill, de typische rokerige aroma's, gezelligheid onder vrienden en familie, dat is waar barbecue voor staat. Een totaalconcept dat door vele levensgenieters wordt toegejuicht. Jong of oud, man of vrouw, avonturier of huismus... Barbecue is er voor iedereen! Ook Barbecook kan deze visie enkel en alleen maar omarmen. Met een uitgebreid gamma aan barbecues en een nog veel ruimer assortiment BBQ accessoires, brengt dit op-en-top Belgische merk maar al te graag iedereen samen rond het vuur! Dankzij een enorme passie en drang naar constante innovatie streeft Barbecook ernaar aan ieders grillwensen te voldoen.

Maat:
One size
Materiaal:
RVS
Voorraad: