Ecogrill bbq aansteker firestarter 20x20cm ecologische wegwerp barbecue milieuvriendelijke wegwerp bbq eenmalig gebruik

8,99
2 Prijzen, De beste prijs bij ThuisXL


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Hout

Vandaag voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL, GLS of DPD

Over Ecogrill bbq aansteker firestarter 20x20cm ecologische wegwerp barbecue milieuvriendelijke wegwerp bbq eenmalig gebruik

Deze houtskoolgrill is gevuld met de hoogste kwaliteit houtskool. Hij laat nooit afval achter en garandeert dat je eten elke keer weer uitstekend smaakt. De grill kan ook dienen als een aanmaakblok, dit omdat hij volledig opbrandt in een tijdsperiode van 3 uur.

Het eenvoudige maar ingenieuze ontwerp van Ecogrill is ontleend aan de oude Scandinavische techniek voor het verbranden van boomstronken. Door het zorgvuldig uitsnijden van luchtcirculatieschachten, zorgden onze voorouders ervoor dat een stronk gelijkmatig ontbrandde en volledig uitbrandde zonder resten achter te laten.

Het lichaam van de Ecogrill is gemaakt van elzenhout en is gevuld met hoogwaardige elzenkolen. Elzenhout wordt al eeuwenlang gebruikt om voedsel te roken, waardoor het een aangenaam rokerig aroma krijgt.

Door zijn compacte formaat en twee en een half uur brandtijd is de Ecogrill perfect voor uitstapjes, picknicks en dagelijks grillen. Het lichaam van de Ecogrill wordt nooit heet, zodat hij gemakkelijk te verplaatsen is en veilig thuis gebruikt kan worden met kinderen in de buurt. En aangezien je geen extra houtskool en aanstekervloeistof hoeft te kopen, is de Ecogrill ook een voordelige koop.

De Ecogrill is verlicht met een harslont zodat je geen aanstekervloeistof nodig hebt. Dit helpt je niet alleen om geld te besparen, het laat je ook de onaangename geur van aanstekervloeistof in je eten vermijden.

Dankzij de precieze luchtstroomschachten is de Ecogrill in slechts 10 minuten gelijkmatig ontstoken. De grill is het heetst kort na het ontsteken en kan dan worden gebruikt om te bakken of te koken. De vorm van de grill is geschikt voor de meeste gerechten, die gemakkelijk op het oppervlak kunnen worden geplaatst. Als alle houtskool is ontstoken, is de Ecogrill klaar om te grillen. Je kunt snel perfect gekookt vlees en vis bereiden, zonder speciale vaardigheden of extra inspanning.

De Ecogrill brandt lang genoeg om meerdere porties vlees of vis te bereiden. Daarna blijft er nog genoeg warmte over om wat extra hapjes te bereiden. Bovendien kan je de groenten in de afkoelende houtskool plaatsen en ze op die manier koken.

Het grootste voordeel van de Ecogrill is dat hij volledig verbrandt. Nadat alle houtskool is verbrand, brandt ook het houten lichaam van de grill op. Het is milieuvriendelijk, want de grill laat geen afval achter. Je hoeft alleen maar achterover te leunen en te genieten van je maaltijd.

Maat:
L
Materiaal:
RVS
Voorraad: