Zwarte Barbecook Spring 2002 - Gas BBQ barbecue - 2 Branders - 2 inklapbare zijtafels - Gemakkelijk te verplaatsen

239,20
3 Prijzen, De beste prijs bij Praxis


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

4,95 euro of bij bezorging zware en grote artikelen 39,95
Retour Binnen 30 dagen gratis retourzending. Retourkosten voor eigen rekening
Bezorgd door POST NL

Over Zwarte Barbecook Spring 2002 - Gas BBQ barbecue - 2 Branders - 2 inklapbare zijtafels - Gemakkelijk te verplaatsen

Een gas BBQ staat gekend voor z’n gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid. Juist daarom is dit type BBQ een populaire keuze bij BBQ fanaten. Een gasbarbecue is ideaal voor zij die houden van een totale outdoor cooking experience, maar tegelijkertijd veel belang hechten aan gemak en controle. Barbecook biedt verschillende modellen gas BBQ’s aan, allen uiterst kwalitatief, met een prachtige look en makkelijk in gebruik. De Spring is een van Barbecook’s gas BBQ series. Binnen de Spring-reeks vind je vier verschillende formaten: de Spring 2002, Spring 3002, Spring 3112 en Spring 3212.

Wat zijn de voordelen van een Spring 2002 gas BBQ?
De Spring 2002 gas BBQ heeft tal van pluspunten. Zo steek je dit type BBQ heel eenvoudig en in no-time aan, geen tijdverlies, je kan meteen aan de slag! Voorts is een gasbarbecue gekend als een degelijk toestel waarmee je tal van gerechten kan klaarmaken: klassieke BBQ worst, een pizza of zelfs een cake, het kan allemaal. Dankzij het geëmailleerde deksel en de ingebouwde thermometer behoud je maximale controle over je gerechten. De roosters van de Spring 2002 gas BBQ bestaan uit geëmailleerd gietijzer, perfect om je ingrediënten op een goeie en gelijkmatige manier te schroeien. Ben je meerdere ingrediënten aan het grillen en is één ervan al klaar? Leg deze dan even op het warmhoudrek in afwachting tot de andere ingrediënten klaar zijn! De vetten van je bereidingen worden opgevangen in een vaatwasbestendig vetopvangbakje die geïntegreerd zit in je gasbarbecue. De Spring 2002 gas BBQ heeft tenslotte ook twee wielen, waardoor deze BBQ makkelijk te verplaatsen en op te bergen is.

Hoe werkt een Spring 2002 gas BBQ?
Het aansteken van een Spring 2002 gas BBQ is heel eenvoudig. Het gaat als volgt: allereerst doe je het deksel van je gasbarbecue open, pas daarna draai je de kraan van je gasfles open. Nu geef je het gas even de tijd om te circuleren binnenin je gasbarbecue. Draai vervolgens de regelknoppen op de hoogste stand. Deze zijn verbonden met de verschillende branders van je Spring 2002 gas BBQ. Wanneer je een vlam ziet, kan je het deksel sluiten en laat je het toestel opwarmen gedurende een 10 à 15-tal minuten. Daarna kan het grillen beginnen! Bij het werken met een gasbarbecue is het aangeraden propaangas te gebruiken. Vergeet ook zeker geen bijpassende gasregulator aan te schaffen. Deze zorgt ervoor dat de druk die op de gasfles staat, wordt gereduceerd. De druk in een gasfles is namelijk vaak veel hoger dan wat een barbecue nodig heeft. Controleer zeker regelmatig de datum die vermeld staat op de gasslang. Reguliere gasslangen hebben een levensduur van 5 tot 10 jaar.

Voordelen
▶ 2 Branders.
▶ Geëmailleerde gietijzeren roosters.
▶ Gemakkelijke en veilige elektronische ontsteking (excl. 1 AA-batterij).
▶ Geëmailleerd deksel met thermometer.
▶ Warmhoudrek.
▶ Gemakkelijk te verplaatsen door grote wielen.
▶ Inclusief vetopvangpotje (vaatwasbestendig).
▶ 2 Inklapbare zijtafels met 3 accessoire haken.

Specificaties
✔ Merk: Barbecook
✔ Aantal personen: 8
✔ Afmetingen: L x B x H = 111 x 55 x 115cm
✔ Grilloppervlak: 2 x (24 x 43cm)
✔ Aantal branders: 2 (7.6 kW)

Materiaal:
Metaal,  RVS
Voorraad:
Vestigings adres:
Telefoonnummer:
KVK nummer: