Big Green Egg Big groen Egg XLarge Keramische Barbecue Ø 61 cm

2 650,- 2 199,-
4 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Big Green Egg Big groen Egg XLarge Keramische Barbecue Ø 61 cm

Big Green Egg is waarschijnlijk het meest gewilde en meest bekende merk als het aan komt op (kamado)barbecues. En dat is niet voor niets. De gebruiksvriendelijkheid, de unieke luchtcirculatie, het gemakkelijk kunnen reguleren van de temperatuur, de vormgeving, het fraaie groen en het NASA-gepatenteerde keramiek maken van de Big Green Egg een absolute topbarbecue. Big Green Egg brengt diverse modellen op de markt die onderling verschillen in grootte en ook in uitrustingsniveau. Er is voor iedereen wel een Big Green Egg die aan alle eisen voldoet. De uitvoeringen variëren van de vriendelijke en handzame BGE Mini tot aan de reusachtige en stoere 2XL. Wat alle kamado's van Big Green Egg met elkaar gemeen hebben zijn de vorm, de kleur, de materiaalkeuze, het gebruiksgemak en uiteraard de hoge kwaliteit.

Big Green Egg in optima forma. Misschien wel baas boven baas en zelfs groter dan de Large. Hoeveel groter? Meer dan 30% meer grilloppervlakte. Houd wel in je achterhoofd dat de Big Green Egg XL pas echt helemaal tot zijn recht komt als je gaat bbq'en voor gezelschappen vanaf minimaal 8 personen. Een topper voor horeca, cateraars en restaurants met mooie en zonnige terrassen. Een paar pizza's tegelijk, veel vlees of meerdere grote vissen vormen geen enkel probleem voor de XL. Ook de XL kan je uitrusten met diverse (houten) zijtafels of inbouwen zodat je echt een gigant van een buitenkeuken hebt. De XLarge is voorzien van de nieuwe Big Green Egg rEGGulator gietijzeren dop. Deze biedt een nauwkeurige temperatuurregeling die andere luchtstroomregelaars, ook de eigen Big Green Egg margrietschijf, ver overtreft op het gebied nauwkeurigheid en gebruiksgemak.

De Big Green Egg XLarge heeft een grilloppervlakte van 2919cm², een roosterdiameter van 61cm, weegt 99kg en is 78cm hoog.

Materiaal:
Keramiek
Voorraad: