Antraciet-grijze Boretti Terzo Houtskool Barbecue - Grilloppervlak (LxB) 30 x 40 cm - Compact - Zwart

249,- 186,75
7 Prijzen, De beste prijs bij vtwonen.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Antraciet grijs Donkergrijs Grijs Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour binnen 30 dagen gratis retourzending
Bezorgd door PostNL

Over Antraciet-grijze Boretti Terzo Houtskool Barbecue - Grilloppervlak (LxB) 30 x 40 cm - Compact - Zwart

Barbecueën is helemaal van nu en iedereen kan het doen! Zeker met de Terzo, een van de nieuwste aanwinsten binnen de Collezione Fuori. Deze prachtige houtskoolbarbecue is een compact model en is daarom makkelijk te verplaatsen. Dankzij de draagbeugels pak je de Terzo makkelijk op. Met de Boretti Terzo kan jouw gerecht bijna niet mislukken dankzij de geintegreerde thermometer in de deksel. Hierdoor weet jij precies de ideale temperatuur om lekker te gaan barbecueën. Ook het schoonmaken van de barbecue is een makkie, de kolenbak is makkelijk uitneembaar en leeg te gooien.

Boretti Terzo Houtskoolbarbecue - Compact - Zwart

  • Geintegreerde thermometer
  • Stijlvol Boretti design
  • 2 jaar garantie met service aan huis
  • Kuip van 1,5 mm dik staal
  • Stevige handgrepen
  • Inklapbare poten
  • Uitneembare kolenbak
  • 2 gietijzeren grillroosters

Gietijzeren grillroosters >De Boretti Terzo beschikt over twee gietijzeren grillroosters. Gietijzer zorgt voor een perfecte warmtegeleiding, en hierdoor wordt jouw product gelijkmatig gaar. Ook krijg je mooie grillstrepen op jouw vlees, vis en kip.

Geintegreerde thermometer Boretti staat garant voor optimaal barbecuegemak. Deze Terzo heeft standaard een geintegreerde thermometer in de deksel die jouw de temperatuur laat zien in de barbecue. Zo weet jij wanneer de juiste temperatuur bereikt is om te gaan koken.

Compacte barbecue De Boretti Terzo is een ideale barbecue als je beschikt over een balkon of klein terras. Hij neemt niet veel ruimte in beslag en is dankzij het lichte gewicht en de twee hittebestendige handgrepen zet jij hem ook tijdens het barbecueën neer waar je maar wilt.

Materiaal:
Metaal,  Staal
Voorraad: