Zilveren Cobb Premier Air Barbecue - zonder tas

199,- 189,-
3 Prijzen, De beste prijs bij Kampeerwereld.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Cobb Premier Air Barbecue - zonder tas

Cobb Premier Air Barbecue - zonder tas

Wil je graag tijdens het koken de temperatuur van je Cobb kunnen regelen? Dat kan vanaf nu met de nieuwe Cobb Premier Air. Naast de luchtregulatie heeft de Cobb Premier Air enkele aantrekkelijke nieuwe eigenschappen voor nog meer plezier in het gebruik.

Luchtregulatie
De Premier Air heeft bovenop de deksel een luchtregulatiesysteem waarmee je de temperatuur in de Cobb tijdens het koken kunt beïnvloeden. Door de gaten van de luchtregulatie grotendeels te sluiten kun je bij gebruik van een Cobble Stone de temperatuur met ongeveer 100°C laten dalen. Door een betere luchttoevoer aan de onderzijde brandt de Premier Air gemiddeld 40°C graden warmer in vergelijking met de standaard Premier Cobb, wat een zachte en snelle bereiding van gegrild vlees en vele andere gerechten bevordert.

Nieuw design
Het uiterlijk van de Premier heeft met de komst van de Premier Air ook een verandering ondergaan. Dit heeft niet alleen een optisch effect, maar zorgt ook voor een hogere basistemperatuur. Dat is een voordeel, zeker bij wat koudere weersomstandigheden. De RVS kom rust voor maximale stabiliteit en veiligheid op vier rubbers.

Uitneembare vuurkamer
De Premier Air heeft een uitneembare vuurkamer. Dit zorg voor nog meer schoonmaakgemak. Het brikettenmandje van de Premier Air is van duurzamer RVS gemaakt en gaat daardoor langer mee.

Robuuste constructie en hogere temperatuur
Samen met de stevigere, hoogwaardige constructie en verschillende extra functies, is de Cobb Premier Air een echte aanrader voor alle barbecuefans. Dankzij het Cobb ontwerp blijft de buitenmantel tijdens de werking koel, waardoor het veilig aangeraakt en vervoerd kan worden.


Cobb Premier Air Barbecue - zonder tas

Merk: Cobb
Type: Premier Air
Materiaal: RVS en gepoedercoate mantel
Kookoppervlak: 30cm
Geschikt voor: Cobble Stones
Briketen: Ja, mits brikenten mandje gebruikt wordt.

Materiaal:
RVS geborsteld
Voorraad: