Drum grill Drumgrill Medium zwart industriële houtskool Barbecue- Vuurkorf - Statafel in één 120 Liter olievat

179,-
De beste prijs bij FonQ.nl


Categorieën:
Kleur:
Med Zwart

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Drum grill Drumgrill Medium zwart industriële houtskool Barbecue- Vuurkorf - Statafel in één 120 Liter olievat

De DrumGrill Medium is een multifunctionele houtskoolbarbecue met een industrieel design. Hij is robuust, stoer, praktisch en vooral gemakkelijk in gebruik. Van oorsprong is het een 120 liter olievat. Het is omgebouwd tot een bbq en nu hoort bij de DrumGrill familie. Met de DrumGrill Medium kan je gemakkelijk barbecueën. Met zijn grote oppervlak van 46 cm (diameter) heb je veel ruimte voor je hamburgers, worstjes, zalm, courgette, paprika en al het andere lekkers wat de barbecue te bieden heeft!

Multifunctioneel in gebruik
De DrumGrill is niet alleen te gebruiken als een barbecue maar ook als vuurkorf en statafel. Daarom dat deze barbecue multifunctioneel in gebruik is. Gebruik je het olievat niet als barbecue stop dan wat hout in de mand en zet de fik erin. De mand is voorzien van gaten, dit zorgt voor een goede ventilatie. Zo krijg je een schitterende vuurkorf! Of laat de deksel erop en zet de oliedrum naast je neer als een bijzettafel. Superhandig!

Makkelijk schoon te maken
Na gebruik is de Medium houtskoolbarbecue makkelijk schoon te maken. Je kunt de mand en het rooster eruit tillen, de overgebleven as (op de bodem) eruit gooien, een doekje eroverheen en je bent klaar. Hang de mand en het rooster terug en sluit de DrumGrill houtskoolbarbecue af met de deksel.

Specificaties:
Kleur: zwart
Geslacht: unisex
Materiaal: roestvrij staal
Diameter: 48 cm
Diameter rooster: 46 cm
Hoogte: 82 cm
Afneembaar rooster: ja
Deksel: ja
Ventilatie: ja
Gewicht: 10 kg
Type barbecue: houtskool

Inhoud:
1 Houtskoolbarbecue
1 Mand
1 Rooster
1 Deksel