Donkerblauwe Weber Smokey Joe® Premium Houtskoolbarbecue 37 cm

104,99 90,99
6 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Blauw grijs GeenKleur Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Donkerblauwe Weber Smokey Joe® Premium Houtskoolbarbecue 37 cm

Deze Weber Smokey Joe Premium is uitgevoerd in een stijlvolle blauwe kleur. Deze Weber houtskool barbecue is voorzien van een versterkte handgreep met hitteschild en een draagbeugel waardoor deze BBQ veilig en praktisch te vervoeren is. De gesloten ketel voorkomt dat er hete as kan ontsnappen terwijl de geëmailleerde deksel en het ventilatierooster zorgen voor een gezonde manier van barbecueën dankzij een gecontroleerde luchttoevoer. De bijgeleverde brikettenmaatbeker zorgt ervoor dat je de juiste hoeveelheid briketten kunt afmeten voor op het geperforeerde brikettenrooster. Het bovenrooster van deze barbeque is verchroomd en gemakkelijk te reinigen.
Barbecueën met deksel is niet alleen bevorderlijk voor de smaak, het is ook een stuk veiliger en schoner. De deksel beschermt tegen wind en rondvliegend as. Daarnaast wordt de vorming van vlammen tegen gegaan zodat je vlees niet verbrand. Het hitteschild onder de dekselgreep zorgt ervoor dat je de deksel altijd veilig kunt optillen. Tevens is deze uitvoering van de Smokey Joe voorzien van een draagbeugel voor het probleemloos verplaatsen van uw bbq.

Het ventilatierooster zorgt voor luchttoevoer waardoor je de warmte in de barbecue reguleert. Zo kun je de warmte perfect afstemmen op de gerechten of de wijze van grillen.

Materiaal:
Emaille,  Porselein,  Staal
Voorraad: