Diverse-kleuren Sarom Fuoco - Betonnen barbecue - Sondrio - Houtskool en hout - 140 x 59 x 148 cm

568,99
3 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Diverse-kleuren Sarom Fuoco - Betonnen barbecue - Sondrio - Houtskool en hout - 140 x 59 x 148 cm

Deze betonnen Sondrio barbecue van Sarom Fuoco geeft je de mogelijkheid om te barbecueën op de veiligste en lekkerste manier. Zo staat de Sondrio door z’n 317 kg stevig op z’n plek en zorgt het sterke beton voor nog meer veiligheid. Maak voor het grillen gebruik van hout of houtskool. Grillen doe je met deze buitengrill op een oppervlakte van 67 x 40 cm. Zo heb je voldoende ruimte om deze barbecue voor even te gebruiken als buitenkeuken. Je voorziet namelijk makkelijk meerdere mensen (max. 12 personen) tegelijkertijd van een smaakvol gerecht. Bijkomend voordeel: het kookgedeelte is voorzien van genoeg ruimte aan de zijkant, om je kookgerei en ingrediënten eenvoudig bij de hand te hebben. Je kunt de grill bovendien op 4 hoogtes instellen, zodat je kan spelen met de bereidingswijze van je gerechten.

Deze Sondrio wordt geleverd in het natuurlijke cementgrijs, waarbij het afdakje en de werkbank een cappuccino kleur hebben. Je kunt er als klant wel voor kiezen om het cementgrijze onderstel een ander kleurtje te geven. Extra handigheidje van dit onderstel: je kunt de ruimte onder de barbecue gebruiken om bijvoorbeeld je borden op te slaan. Ondanks het feit dat de barbecue een zwaargewicht is, is het in elkaar zetten eenvoudig. Sarom Fuoco biedt met deze betonnen barbecue dus voldoende voordelen: veiligheid, gebruiksgemak, smaak, makkelijk schoon te maken en bovendien staat de barbecue ook nog stoer in je tuin of op je terras.

Belangrijke tips om langer te genieten van je betonnen barbecue
Wanneer de barbecue nog z’n natuurlijke cementlook heeft, kan de klant er voor kiezen om deze wit te verven. Zo voorkom je dat er vocht in de barbecue trekt. Doe dit tweemaal per jaar, zodat je voorkomt dat het beton kan knappen door kokend of bevroren vocht dat in de barbecue is getrokken. Wil je de cementlook houden? Dan kun je er ook voor kiezen om deze barbecue in te smeren met transparante coating. Hebben sommige onderdelen al een kleur? Deze onderdelen hoeven niet verder behandeld te worden.

Sarom Fuoco
Sinds 1990 bestaat het Italiaanse merk Sarom Fuoco. Als uitbreiding op het al bestaande klusartikelen assortiment, besloot de Sarom Group om ook andere elementen toe te voegen aan het assortiment, namelijk barbecues. Een assortiment dat bestaat uit krachtige betonnen barbecues, maar ook hoogwaardige metalen barbecues zie je inmiddels terug in het assortiment van dit stijlvolle en hoogwaardige Italiaanse merk.

Waarom deze Sarom Fuoco Sondrio?
• Klassieke betonnen barbecue
• Grilloppervlakte van 67 x 40 cm
• 4 verschillende grill hoogtes
• Met voldoende ruimte aan de zijkant
• Met afdak

Deze betonnen barbecue wordt geleverd als compact bouwpakket. Monteren is eenvoudig, maar denk daarbij wel aan het gebruik van hittebestendige kit. Deze kit is ook van het merk Sarom verkrijgbaar.