Capi Europe - Bloempot vierkant Smooth NL - 30x30x30 - Donkergrijs - Voor binnen en buiten - KDG902

39,95
3 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Donkergrijs Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Capi Europe - Bloempot vierkant Smooth NL - 30x30x30 - Donkergrijs - Voor binnen en buiten - KDG902

Pot vierkant 30x30 donkergrijs

Deze lichtgewicht Capi pot vierkant donkergrijs is geschikt voor binnen en buiten de bloempot van Nederlandse bodem heeft een bijzondere textuur die we ‘Smooth’ noemen. De inspiratie voor deze pot komt uit de natuur, de afmeting van de zwarte bloempot is 30x30x30 cm. De Capi Nature Smooth NL pot vormt met zijn zachte en aardse kleuren de perfecte basis voor jouw plant. Antraciet, (donker)grijs, ivoor, of zwart; iedere kleur heeft zo zijn charme. De mooie kleur wordt behouden door met de meest hoogwaardige kleurstoffen te werken. Laat jouw bloempot dus gerust stralen in de zon. Deze potten zijn van kunststof en zeer licht van gewicht. De potten zijn vorst en hitte bestendig. Je kunt pot zowel binnen als buiten gebruiken om je huiselijke omgeving een boost te geven. Het mooie aan deze potten met de oranje binnenkant is dat ze in Tilburg geproduceerd worden 'Made in Holland'. Een zeer duurzaam concept. De potten worden 24 uur lang geproduceerd door grote robots.

De Capi Urban Smooth NL bloempotten zijn duurzaam geproduceerd in Nederland. Deze serie is een echte klassieker geworden en niet meer weg te denken binnen de Capi collectie. De Smooth serie is het begrip van Urban. Old school en tegelijk modern.

Dit product beschikt over de volgende product eigenschappen:

10 jaar garantie
Indoor & outdoor
Isolatielaag
Vorstbestendig
UV-bestendig
Breukbestendig
Lichtgewicht
100% recyclebaar

De bloempotten beschikken over een unieke dubbelwandige isolatielaag die de plant in de zomer beschermt tegen de hitte en in de winter tegen vorst. Gebruik je de bloempot buiten, zorg dan dat je een afwateringsgat van minimaal 25 mm in de bodem boort.

Vragen? Stuur ons een bericht via WhatsApp: 0626469640.

Materiaal:
Kunststof,  Synthetisch
Voorraad: