Minigarden® Minigarden Basic S Pots Wit - bloempot met waterreservoir

21,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Minigarden® Minigarden Basic S Pots Wit - bloempot met waterreservoir

Een origineel Minigarden® product!
De Minigarden Basic S Pots is vervaardigd uit polypropyleen copolymeer met hoge resistentie en bevat additieven ter bescherming van UV stralen. Hierdoor zijn de producten van Minigarden in staat zeer resistent te zijn op extreme omgevingen (zonnestralen en temperaturen). De Minigarden Basic S Pots is samengesteld uit slechts 7 gemakkelijk in elkaar te steken componenten: 1 dicht plateau aan de basis, 2 deksels met circulaire gaten voor het plaatsen van de potten, 2 potten, 1 cirkelvormig basis voor het vastzetten van het reservoir, 1 uitneembaar reservoir, 1 doseer deksel en 1 verdeel-doekje om in het reservoir aan te brengen.
Dankzij een ingenieus waterreservoir, waarbij de nodige voedingsstoffen toegevoegd kunnen worden, kan men met de Minigarden Basic middengrote sierplanten, fijne kruiden en groenten telen zonder er dagdagelijks zorg aan te besteden, dankzij een systeem dat bewatering en voeding garandeert gedurende enkele weken.
Het gebreveteerd automatische bewatering- en voedingsysteem is uniek en laat toe om 2 planten te laten groeien, waarbij gedurende lange tijd er geen zorg aan te pas komt.
De Minigarden Basic S is gemaakt uit polypropyleen copolymeer et een hoge resistentie aan UV bestraling. Hierdoor is de Minigarden resistent aan extreme weersomstandigheden met een levensduur van meer dan tien jaar.
De Minigarden BasicS kan tevens bevestigd worden aan een muur met de originele Minigarden Muurbeugel!

Materiaal:
Polypropyleen
Voorraad: