de tuintrends voor het najaar

de tuintrends voor het najaar

De zomer is weer voorbij, we hadden het ongelofelijk getroffen met zo’n mooie zomer en zijn dus helemaal gewend geraakt aan het leven in de tuin. Zonde dus om in het najaar niet meer van je tuin te genieten als dat wel gewoon kan. Je kan bijvoorbeeld de zomertrends doorzetten naar het najaar. Geef jouw tuin een zomers en tropisch tintje om het hele jaar door van jouw vrolijke tuin te genieten.

Een modern jasje

Hou je van strak, modern en minimalistisch? Dan zijn er heel veel mogelijkheden voor in jouw tuin! Er zijn bijvoorbeeld heel veel tuinmeubelen die een strak design hebben. Grote loungebanken waar je heerlijk op kan relaxen doen het altijd goed. Is het wat kouder buiten? Denk dan eens aan een open haard of een terrasverwarmer. Om de rest van de tuin te decoreren kan je bijvoorbeeld mooie betonnen plantenbakken laten maken.

 

Het tropische gevoel

Ben je van de zomer ergens naar de caribbean of een andere exotische plek geweest en mis je dat vakantiegevoel? Doe dan eens gek en verbouw jouw tuin tot een tropisch paradijs. Heb je bijvoorbeeld een groot tuinhuis? Zet hier dan veel grote planten in. Dat staat leuk en het is ook nog eens luchtzuiverend. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een loungeset van riet te kopen. Met een paar grote kussens erin zit dit heerlijk en ziet het ook nog eens gezellig zomers uit.

 

Een luxe tuin

Wil jij jouw tuin iets luxueuzer maken? Dan is een buitenkeuken een top idee! Met een goede buitenkeuken is het mogelijk om het hele jaar door ultiem te genieten van jouw tuin. Met een goede buitenkeuken kun je het hele jaar door barbecueën. Er komt veel warmte vanaf, waardoor je ook nog lekker buiten kan zitten in het najaar zonder het extreem koud te krijgen.