Eigen label Prikkabel 25 meter met Stekker, WIT, Incl. 50x E27 Fittingen, IP44

124,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit Wit 50 fittingen fittingen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Eigen label Prikkabel 25 meter met Stekker, WIT, Incl. 50x E27 Fittingen, IP44

Prikkabelsnoer 25 meter met stekker en inclusief fittingen (naar keuze)
Deze 25 meter prikkabel is uitermate geschikt om een feest, tuin of horecagelegenheid meer sfeer te geven. Het mooie aan de prikkabel is dat ze door de tijd heen eigenlijk niet veranderd is. Onze zwarte rubberen kabels zijn geschikt voor langdurig buitengebruik.

U kunt hierboven bij ‘Kies de gewenste aantal fittingen’ het aantal fittingen kiezen dat u wilt voor de prikkabel 25 meter. U kunt kiezen tussen 25 en 50 fittingen. Bij een prikkabel van 25 meter met 25 fittingen heeft u 1 fittingen per meter, bij de kabel van 25 meter met 50 fittingen heeft u 2 fittingen per meter.

Let op, de prijs van de prikkabel is exclusief LED lampen. Als u ook lampen wilt bestellen dan kunt u ons complete overzicht vinden onder ‘Prikkabel > Prikkabel led lampen’.

Deze prikkabel is geschikt in combinatie met zowel LED lampen, spaarlampen als gloeilampen. Als u de prikkabel buiten wilt gebruiken, dan is het belangrijk dat de lampen goed worden beschermd tegen water, door de afdichtringen van de fittingen juist te installeren. De afdichtringen worden standaard meegeleverd met de prikkabel.

De kabel is plug en play en zodoende voorzien van een stekker die u rechtstreeks in het stopcontact kunt doen. Uiteraard dient u eerst de lampen in de fittingen te draaien voordat u de kabel van stroom voorziet. Let erop bij het erin draaien van de lampen dat u eerst de afdichtring naar achteren vouwt. Vervolgens draait u de lamp erin en klapt u de afdichtring weer terug zodat ze strak om de lamp heen zitten.

Specificaties Prikkabelsnoer 25 meter
> Kleur kabel: wit
> Kleur fittingen: wit
> Aantal fittingen: 25 of 50 stuks E27
> Hufterproof
> Spatwaterdicht IP44
> Voltage: AC100-240V

Materiaal:
rubber
Voorraad: