Roestvrijstalen 9x HOMEYLUX - Maisy grondspot voor buiten - LED - RVS - Besturing via app - WiFi - Bluetooth - Dimbaar - Waterdicht - Slimme verlichting - 5.5 Watt - 400 lumen - 230V - RGBWW - Verwisselbare GU10 - Compatibel met Google home en Amazon Alex

266,10 177,39
De beste prijs bij Into-led.com


Merk:
Kleur:
Roestvrijstaal

Over Roestvrijstalen 9x HOMEYLUX - Maisy grondspot voor buiten - LED - RVS - Besturing via app - WiFi - Bluetooth - Dimbaar - Waterdicht - Slimme verlichting - 5.5 Watt - 400 lumen - 230V - RGBWW - Verwisselbare GU10 - Compatibel met Google home en Amazon Alex

Maisy smart grondspot rond WiFi+BLE IP67 waterdicht RVS RGBWW 16,5 miljoen kleuren Deze Maisy grondspot is letterlijk overal toe te passen. Dit komt door zijn zeer hoge IP67 waterdichtheid en veiligheidsglas wat de Maisy overrijdbaar maakt. De grondspot is voorzien van een slimme lichtbron met Seamless connect (WiFi+Ble) en gemaakt van zeer stevig onderhoudsvrij gegoten aluminium. De Maisy wordt veel toegepast in de oprit, in de voortuin en natuurlijk in de achtertuin onder een boom of struik. Product eigenschappen

  • IP67 waterdicht: De grondspot is volledig IP67 waterdicht en stofdicht. Hierdoor kun je de grondspots gerust het hele jaar buiten laten, zonder dat je je druk hoeft te maken over mogelijke defecten door regen, sneeuw en ijzel.
  • Veiligheidsglas: De Maisy LED grondspot is voorzien van veiligheidsglas. Hierdoor barst of scheurt het glas niet door kou en kun je eroverheen rijden.
  • Onderhoudsvrij aluminium: De behuizing van Maisy grondspot is gemaakt van onderhoudsvrij aluminium. Aan dit materiaal hecht stof en vuil zich minder goed. Ook roest dit materiaal niet, waardoor de Maisy lange tijd als nieuw blijft.
  • AKZO Nobel poedercoating: Het onderhoudsvrije aluminium is afgewerkt met een vochtbestendige en UV-bestendige AKZO-Nobel poedercoating. Hierdoor verkleurt de grondspot niet door de zon en bladdert de verf niet af bij lange blootstelling aan vocht.
  • Overrijdbaar: Door toepassing van stevige materialen en veiligheidsglas is de grondspot overrijdbaar. Je kunt deze dus ook toepassen op je oprit.
  • Tientallen smart functies: Door de slimme lichtbron kun je de grondspot bedienen met je afstandsbediening, planningen instellen en de spot bedienen met je stem.
  • 16,5 miljoen kleuren: Kies uit 16,5 miljoen lichtkleuren door middel van een intuïtief kleurenwiel in de Hoftronic Smart app.
  • Lange levensduur: De grondspot beschikt over een extreem lange levensduur van 50.000 branduren. Dit is gemiddeld 20 jaar.
  • Vervangbare lichtbron: De lichtbron in deze LED grondspot is vervangbaar. Hierdoor hoef je bij een defect niet de hele grondspot te vervangen. Prettig wanneer je de spot in een tegel hebt gemonteerd.
  • Eenvoudige montage: Het installeren van de grondspots is heel simpel. Deze kunnen direct op het 230V lichtnet worden aangesloten en door middel van waterdichte kabelverbinders aan elkaar worden gekoppeld. (Let op deze zijn niet inbegrepen)
  • Seamless connect: Deze slimme grondspots beschikken over zowel WiFi als Bluetooth. Hierdoor slaagt het koppelen van de grondspots met het WiFi netwerk altijd.
  • Bedienbaar met je smartphone: De Maisy grondspots zijn te bedienen via je smartphone. 
    Alle keurmerken: De Maisy grondspot is belangrijke keurmerken: CE, EMC, RoHS. Dit garandeert dat dit product uitstekend functioneert en dat de genoemde specificaties kloppen. 
Tientallen smart functies Koppel de grondspots aan de gratis Hoftronic Smart app en je krijgt toegang tot tientallen smart functies. Zo haal je het maximale uit je smart verlichting. Een kleine greep uit deze smart functies zijn:
  • Planningen: Door planningen te maken kun je de grondspots  automatisch aan laten gaan op ingestelde tijden. Hierdoor kun je zorgen dat de verlichting aanstaat wanneer je thuiskomt.
  • Geofencing: Laat de grondspots reageren op basis van jouw locatie. Verlaat je het huis? Dan schakelt je verlichting automatisch uit. Kom je weer thuis? Dan wordt je verwelkomd door jouw favoriete lichtscene. (alleen beschikbaar op IOS besturingssystemen)
  • Op basis van het weer: Laat de lichtkleur veranderen op basis van het weer. Is het buiten koud en guur? Dan zorgen deze grondspots voor wat extra warmte in de tuin met een warme lichtkleur.
  • Intuïtief kleurenwiel: De kleuren van de grondspots zijn eenvoudig en snel aan te passen via het intuïtieve kleurenwiel. Hierdoor kies je binnen luttele seconde uit meer dan 16,5 miljoen kleuren en uiteraard alle wittinten (2700K - 6500K)
  • Koppelen aan smart assistent: Via de Hoftronic Smart app koppel je de slimme verlichting eenvoudig aan je slimme assistent. Hierdoor kun je de WiFi tuinspots bedienen met je stem: “oke Google, doe mijn Maisy grondspots aan”.
  • Instellen van scènes: Door middel van verschillende vooraf ingestelde scènes, pas je eenvoudig de kleuren van je lampen aan. Uiteraard kun je zelf ook scènes maken die het best bij jou passen.
  • Groeperen: Door verschillende lampen toe te voegen aan groepen, bedien je eenvoudig meerdere slimme lampen tegelijk. Zo kun je bijvoorbeeld alle lampen in de woonkamer tegelijk van licht kleur laten veranderen, dimmen of in -en uitschakelen.
In de gratis Hoftronic Smart app vind je nog veel meer smart functies. Download deze via de Google play of Apple app store. Seamless connect, gegarandeerde connectie Seamless connect is het altijd slagen van het koppelen van de grondspots aan het 2,4 GhZ WiFi netwerk. Dit komt doordat de spots zowel gebruik maken van WiFi als van Bluetooth. Bluetooth gebruikt de spot om connectie te maken met het netwerk. Dit werkt als volgt: wanneer de tuinspotjes aangaat, zoekt hij naar Bluetooth signalen in de buurt. Logischerwijs vindt deze dan je smartphone. Vervolgens maken de spots connectie met je smartphone en halen deze de netwerkgegevens op van je smartphone. Deze stuurt hij naar de spots en deze maken vervolgens connectie met het WiFi netwerk. Op deze manier is de connectie altijd gegarandeerd. Voor het verbinden van de GU10 spots met het WiFi netwerk heb je geen bridge nodig.  16,5 miljoen kleuren Deze slimme Hoftronic Smart grondspotjes beschikken over maar liefst 16,5 miljoen kleuren en alle wit tinten (2700K - 6500K). Er is dus altijd wel een lichtkleur die past bij jouw situatie en gevoel. Zet de spots op rood voor een romantisch avondje op de bank of zet de GU10 spots op blauw wanneer je je even goed moet concentreren.  Door jouw favoriete scènes op te slaan, tover je met één druk op je smartphone jouw favoriete kleurinstelling in huis. Heel simpel. Lange levensduur Zowel de lichtbron als het armatuur van deze Maisy slimme grondspot gaat decennia lang mee. De lichtbron beschikt namelijk over een levensduur van 50.000 branduren. Wanneer je de grondspots 250 dagen per jaar aan zet voor 10 uur per dag is dit 20 jaar. Doordat de Maisy grondspot is gemaakt van het sterkste aluminium, voorzien is van veiligheidsglas en afgewerkt is met een AKZO Nobel poedercoating gaat deze nog langer mee dan de lichtbron.  Eenvoudige installatie De grondspots kun je direct op het 230 volt lichtnet aansluiten. Hier heb je geen driver of transformator voor nodig. De grondspots verbind je met elkaar door middel van een IP68 kabelverbinder. (Let op deze zijn niet inbegrepen) (Let op deze zijn niet inbegrepen) //downloads// Datasheet Maisy: Datasheet GU10: Manual Maisy: Gebruikersinstructies Hoftronic Smart lampen: Hoftronic Smart handboek: //downloads// 9x Grondspot
9x GU10 lichtbron

Materiaal:
Aluminium,  Kunststof
Voorraad: