Konstsmide 1476-503 Motief lichtketting Vogel Binnen Energielabel: A (A++ - E) werkt op het lichtnet 8 LED Warm-wit Verlichte lengte: 3.5 m

14,99
De beste prijs bij Allekabels.nl


Kleur:
Gekleurde Gekleurde verlichting

Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Konstsmide 1476-503 Motief lichtketting Vogel Binnen Energielabel: A (A++ - E) werkt op het lichtnet 8 LED Warm-wit Verlichte lengte: 3.5 m

Deze gekleurde vogels kunnen voor allerlei decoratiedoeleinden gebruikt worden. Natuurlijk favoriet in de kinderkamer maar ook zeer sfeervol in een tuinhuisje, op een feestje of rond een spiegel. Wees creatief en probeer uit.
Konstsmide 1476-103 artikelinformatie
De kabelkleur is transparant, waardoor de verlichting nog eens extra weerkaatst wordt en is voorzien van 8 bonte vogels in de kleuren rood, roze, groen en geel. De stekker kan alleen binnen worden aangesloten. Het snoer is niet verlengbaar en is voorzien van een geintegreerd ledsysteem. Dat wil zeggen dat de lampjes niet vervangbaar zijn maar de hele levensduur van het snoer meegaan. Vermogen van dit snoer is 8 x 0,06W, 24V. Het snoer is Semko Intertek goedgekeurd.

Uitsluitend geschikt voor gebruik binnenshuis

Lampjes en kleur
Aantal lampjes: 8
Kleur lampjes: Warm wit
Kleur snoer: Transparant

Afmetingen van de verlichting
Lengte snoer met verlichting: 3.50m
Lengte aansluitsnoer: 5m
Totale snoerlengte: 8.50m
Ruimte tussen de lampjes: 50cm

Voeding
24V binnentrafo

Konstsmide voordelen/Kenmerken
-Degelijke uitvoering: bovengemiddelde kabeldikte, voorkomt oververhitting
- Hoge trek- en wring belasting door goede technische constructie
- Ruime spacing: grote afstand tussen de lampjes
- Rechte lijn snoer: laatste kaars einde snoer, geen lus
- Goede kwaliteit gloeilampjes
- Duurzaam: gebruik milieuvriendelijke, recyclebare en brandvertragende materialen
- Semko-Intertek elektrisch keurmerk op technische constructie en veiligheid voor de consument
- Sociale arbeidsomstandigheden in produktiefaciliteiten: SA-8000 gecertificeerd

Over het merk Konstsmide
Konstsmide (est Gnosjo 1942, Zweden) is een trendsettend Zweeds merk in kerstverlichting dat zich al generaties lang specialiseert in elektrische kerstverlichting met een hoge kwaliteits- en veiligheidsstandaard. Belangrijke kernwaarden voor Konstsmide zijn: aandacht voor traditie en detail in onze producten met respect voor de gebruiker en de leefomgeving. We werken permanent aan verbetering en innovatie van onze duurzame, sfeervolle (LED) kerstverlichtingsartikelen voor binnen- en buitengebruik. We doen daarbij geen concessies aan toegepaste materialen en een gebruiksvriendelijke uitvoering. Al onze elektrische artikelen hebben een EU gecertifciceerd elektrotechnisch keurmerk: een permanente garantie voor degelijke constructie en optimale veiligheid van onze producten. Onze artikelen worden geproduceerd onder sociale arbeidsomstandigheden die in onze produktielokaties zijn geborgd met een SA-8000 certificaat.

Garantie:
24 maanden