GardenLights Schroefverbinder Connector SPT-3 Gardenlights 6166011

5,95 4,25
3 Prijzen, De beste prijs bij LampenTotaal


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DHL en DPD

Over GardenLights Schroefverbinder Connector SPT-3 Gardenlights 6166011

Schroefconnector 3
12 volt buitenverlichting Met behulp van onderstaande stappen leggen wij je graag uit hoe het samenstellen van een verlichtingsplan bij ons in z'n werk gaat. Stap 1: Kies jouw verlichting Binnen ons ruime assortiment kies je de armaturen waarmee je jouw voortuin, tuin, oprit, parkeerplaats, schutting, vijver of overkapping sfeervol wilt verlichten. Stap 2: Kies een transformator Vervolgens kies je een transformator. Voordat je een transformator uitkiest, is het belangrijk om te weten wat het totaal aantal Watt is van de lampen die je in jouw tuin wilt aanleggen. Dit reken je gemakkelijk uit door het aantal Watt van de lampen bij elkaar op te tellen. Hoeveel Watt een lamp verbruikt vind je op de doos van de desbetreffende lamp of in de productbeschrijving op onze website. Om later je systeem te kunnen uitbreiden met lampen en/of accessoires, is het raadzaam om te zorgen voor overcapaciteit van de transformator. Bijvoorbeeld: komt je totaal op 18 Watt, dan is het verstandig om een 60 Watt transformator aan te schaffen in plaats van een 21 Watt transformator. Wij bieden verschillende transformatoren geschikt voor 12 volt lampen met een maximale belasting van 21, 60 of 150 Watt. Stap 3: Kies de kabel(s) Vervolgens ga je aan de slag met de hoofdkabel, hier heb je keuze uit 2 type systemen:

  • De hoofdkabel met connectoren op vaste punten. Deze kabel is verkrijgbaar in 10 en 15 meter
  • De Flex hoofdkabel zonder vaste connectoren. Met de los verkrijgbare Flex connectoren ben je flexibel in het aansluiten van de lamp op de hoofdkabel. Deze kabel is verkrijgbaar in 10 en 25 meter.
  • Stap 4: De verlichting plaatsen Plaats de verlichting snel en gemakkelijk en zonder installateur in jouw tuin. De volgende stap? Volop van jouw sfeervolle buitenverlichting genieten. Gewoon alleen of met een stel vrienden of familie.

    Materiaal:
    Kunststof
    Voorraad: