Zwarte HOFTRONIC - LED Breedstraler 100 Watt - 160 lm/W 16.000 lumen - 4000K Neutraal wit licht - IP65 Waterdicht - LED Schijnwerper met LumiLeds - Extreem efficiënt - 5 jaar garantie - LED Floodlight

80,90 53,95
De beste prijs bij Into-led.com


Merk:
Kleur:
Zwart

Over Zwarte HOFTRONIC - LED Breedstraler 100 Watt - 160 lm/W 16.000 lumen - 4000K Neutraal wit licht - IP65 Waterdicht - LED Schijnwerper met LumiLeds - Extreem efficiënt - 5 jaar garantie - LED Floodlight

Hoftronic™ Luxor LED Breedstraler 100 Watt 160lm/W IP65 4000K neutraal wit 16.000lm Deze HOFTRONIC LED Breedstraler is uitgerust met de nieuwste LED chips. Hierdoor produceert deze schijnwerper maar liefst 16.000 lumen aan licht. Hiervoor verbruikt de breedstraler slechts 100 Watt. De schijnwerper schijnt een 4000K neutraal wit licht en is dankzij de kantelbare beugel eenvoudig te monteren aan de muur of grond. Door de hoge IP65 bescherming en aluminium behuizing is de breedstraler geschikt voor binnen en buiten. Product eigenschappen 

  • 160 lm/W extreem efficiënt: De breedstraler schijnt met een efficiëntie van 160 lumen per Watt. Hierdoor vervangt deze schijnwerper een halogeen schijnwerper van 1800 Watt. Het glas is ontspiegeld, waardoor de breedstraler minder verblindt.
  • Ademend membraan: Het ademend membraan zorgt voor drukvermindering in de schijnwerper waardoor de breedstraler niet kan condenseren. Altijd 100% helder licht. Vochtophoping in schijnwerpers behoort nu voor 100% tot het verleden.
  • Aansluitsnoer: De schijnwerper is voorzien van een meter lang aansluitsnoer. Deze is eenvoudig te verlengen door middel van een waterdichte kabelverbinder.
  • Natuurlijke kleuren: Door de hoge kleurweergave van het licht CRI >70 komen de natuurlijke kleuren van het aangelichte object naar voren, waardoor de verlichte objecten er zeer kleurrijk uitzien. 
  • IP65 waterdicht:  De buitenlamp is voorzien van een professionele IP65 waterdichtheid. Hierdoor is de breedstraler goed bestand tegen vocht, hevige regen, sneeuw, hitte en stormen.
  • Hoge powerfactor: De powerfactor van 0.9 zorgt ervoor dat je veel breedstralers op één groep kunt aansluiten doordat er zeer weinig stroom weglekt naar de aangesloten groep.
  • Brede stralingshoek: De schijnwerper heeft een stralingshoek van niet minder dan 120°. De schijnwerper is flikkervrij en voorkomt schaduwvorming. Daardoor verlicht deze schijnwerper voorwerpen als geen ander.
  • Eenvoudige montage: De montage van de schijnwerper is kinderspel dankzij de metalen beugel aan de achterkant. De schijnwerper kan 180° worden gekanteld.
  • Veiligheidsglas: De breedstraler is voorzien van keihard veiligheidsglas (IK06). Hierdoor barst de schijnwerper niet bij extreme kou en hitte.
  • Onderhoudsvrij aluminium: Het armatuur is gemaakt van onderhoudsvrij aluminium waardoor deze niet roest en lang mooi blijft. 
  • Naadloos afgewerkt: De breedstraler is volledig naadloos afgewerkt, waardoor vuil niet op de schijnwerper blijft liggen. Geen randen en kieren die opvullen met vuil.
  • Lange levensduur: Door toepassing van de nieuwste LED chips heeft deze LED breedstraler een lange levensduur van 30.000 branduren. Dit komt gemiddeld neer op 12 jaar.
  • 5 jaar garantie: Door de hoge kwaliteit van de componenten geven wij 5 jaar garantie op de schijnwerper.
Gepatenteerd ademend membraan De gepatenteerde ventilatieplug van deze breedstraler heeft een ademend membraan. Dit zorgt voor drukvermindering in de schijnwerper. Hierdoor zal er zelfs bij zeer extreem weer geen condensatie in de schijnwerper optreden. Tevens is deze schijnwerper voorzien met een aansluitsnoer met een lengte van 1 meter. Levensechte kleuren De LEDs schijnen een licht met een hoge kleurweergave van CRI

Materiaal:
Aluminium
Voorraad: