Witte Dutch Flower Lady Ranex 5000.391 Gemini LED Solar Tuinlamp op spies - 2-Pack met afstandsbediening

35,79
De beste prijs bij Allekabels.nl



Verzendkosten €3,95
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Dutch Flower Lady Ranex 5000.391 Gemini LED Solar Tuinlamp op spies - 2-Pack met afstandsbediening

De LED RGB Solar Tuinspies, Schemersensor, Waterdicht IP44, Warm Wit, 2-Pack heeft een warm witte lichtkleur van 2800K. Het mooie is dat hij op zonne-energie werkt. Het vermogen is 4 x 0,6W. De lichtstroom is 60 lumen.

De letters RGB hebben het al verraden; de tuinspies is door middel van de bijgeleverde afstandsbediening in de kleuren rood, groen en blauw in te stellen. Tevens is hij voorzien van energie-efficiëntieklasse A+.

Uiteraard kunt u ook gewoon voor wit kiezen. Hij is verder ook nog eens IP44. Dat houdt in dat hij plensdicht is en er geen schade is indien de Solar tuinspies besproeid wordt (10L/min) onder alle hoeken. De lichthoek waarin hij schijnt is 360 graden. Hij werkt op zonn-energie en 1 x AA batterij. De afmetingen zijn 525 x 200 x 200 mm.

U zet hem eenvoudig in de grond en voor u het weet geniet u van die extra verlichting in de tuin waar u zo naar had gezocht. Geen gedoe met draden maar eenvoudig op batterijen. Hij zal tot ongeveer 5 uur lang branden en geeft u de mogelijkheid overal in de tuin verlichting te plaatsen. Zo kunt u creatief uw tuin met licht aankleden. U zult ongetwijfeld heel erg blij zijn met het resultaat, maar zeker ook met de prijs. Want hier bij LEDshop Groenovatie haalt u de producten voor een zeer scherpe prijs in huis. Wacht niet langer en haal nu extra sfeer voor in uw tuin.

De tuinlampen zijn voorzien van een dag- en nachtsensor (schemersensor) waardoor ze automatisch aangaan wanneer het donker wordt.