Müller Licht Aquafix LED-kuiplamp met bewegingsmelder voor vochtige ruimte LED LED vast ingebouwd Energielabel: LED (A++ - E) 40 W Neutraal wit Wit

77,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Conrad.nl


Merk:

Gratis verzonden
2 tot 4 werkdagen
Retour Binnen 30 dagen, niet goed? geld terug! Gratis retour!

Over Müller Licht Aquafix LED-kuiplamp met bewegingsmelder voor vochtige ruimte LED LED vast ingebouwd Energielabel: LED (A++ - E) 40 W Neutraal wit Wit

Uw oude TL buis vervangen hoeft geen ingewikkeld werk te zijn. Met dit LED TL-armatuur Inclusief sensor is de klus zo geklaard! Deze Aquafix LED Batten met geïntegreerde LED en bewegingssensor is 120cm lang, geeft egaal wit licht en is bestand tegen vocht (IP65). Ideaal voor buitengebruik en op andere vochtige plekken als de badkamer. Met een lichtopbrengst van 3800 Lumen en een verbruik van maar 40W is dit een goed energiebesparend alternatief voor traditionele TL bakken. Nog een voordeel van een LED Batten is dat het meteen opstart en daarom meteen volledig licht geeft. Door het slimme design kunnen de armaturen door gekoppeld worden, wat veel tijd bespaard met het installeren.
De sensor detecteert allerlei soorten beweging. Een bewegingssensor is ideaal om zonder handen het licht aan te schakelen en gaat automatisch uit na de ingestelde tijd (tussen 10 sec. en 12 min.). Daarnaast kunt instellen met hoeveel daglicht de sensor op beweging reageert (Lux) en vanaf welke afstand de sensor beweging detecteert (1 tot 8 meter).

Kortom, de sensor is in te stellen op:

- Sens: detectieafstand tussen de 1 en 8 meter

- Time: de tijd dat de LED Batten aan blijft tussen de 10 seconden en 12 minuten

- Lux: bij welke hoeveelheid daglicht de sensor actief is

Installatie van dit waterdichte (IP65) LED Batten is erg gemakkelijk, plaats de bevestiging clips aan het plafond en klik het LED-armatuur erin. Verbind de elektriciteitsdraden in het armatuur en klaar!