Blauwe Hörby Bruk Kruiwagen Kind Blauw

44,50
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe Hörby Bruk Kruiwagen Kind Blauw

Hörby Bruk kruiwagen voor kinderen.
Met deze super leuke kruiwagen speelt uw kind met heel veel plezier en ligt ook nog eens comfortabel in de hand door de rubberen handgrepen.

Materiaal: Staal
Afmeting 75 x 38 x 28 cm
Gewicht: 2,1 kg
Maximale draagkracht: 20 kg
Diameter wiel: 170 mm
Breedte wiel: 65 mm
Kleur: Blauw  Hörby Bruk is een Zweedse merk dat al sinds 1920 actief is. De fabriek van Hörby Bruk bevindt zich momenteel ook nog steeds in Zweden. Het motto van Hörby Bruk is om dingen eenvoudig te houden, maar toch producten leveren met passie en kwaliteit. Hörby Bruk biedt producten aan van Zweedse topkwaliteit en streven naar een uitmuntende klanttevredenheid.
  Veiligheid:
  Het allerbelangrijkste vind Hörby Bruk de gezondheid en het welzijn van het kind. Wanneer u een Hörby Bruk product koopt, krijgt u een product dat garant staat voor veiligheid. Al de producten worden zorgvuldig getest om zowel functionaliteit als veiligheid te waarborgen. Het speelgoed is zowel CE als TÜV goedgekeurd. Verder is het bedrijf zowel ISO 9001 gecertificeerd als ISO 14001 gecertificeerd volgens de Environmental Management Standard.
  Kwaliteit:
  Hörby Bruk staat voor een veilige, stabiele kwaliteit voor een lange termijn:
  •Klanten van Hörby Bruk erop kunnen vertrouwen dat de producten voldoen aan de verwachtingen, dat de afleveringen correct en op tijd zijn en dat de service goed is.
  •Hörby Bruk ontwikkelt producten en fabricagemethoden die voldoen aan de behoeften en veiligheid van de gebruiker.
  •Hörby Bruk blijft innoveren en haar producten voortdurend verbeteren.
  •Hörby Bruk is gecertificeerd volgens ISO 9001
  Duurzaamheid:
  •Tijdens het gehele ontwikkelings- en fabricageproces wordt er de focus gelegd om de milieueffecten tot een minimum te beperken.
  •Hörby Bruk fabriceert op een milieuvriendelijke manier dit doen ze doormiddel van een duurzame kosten efficiënte strategie.
  •Hörby Bruk is gecertificeerd volgens ISO 14001
  •De hout productie geschiedt uitsluitend duurzaam met FSC- gecertificeerd Scandinavisch hout. De toeleverancier is PEFC Chain of Custody gecertificeerd.

  Materiaal:
  rubber
  Voorraad: