BonFeu Bongiano LP Zwart Tuinhaard - L 30 x B 30 x H 153 cm - Staal - Zwart

160,99
5 Prijzen, De beste prijs bij Gereedschapcentrum.nl


Merk:
Bonfeu,   Hermie
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Over BonFeu Bongiano LP Zwart Tuinhaard - L 30 x B 30 x H 153 cm - Staal - Zwart

De kenmerken van een zwarte BonFeu BonGiano LP tuinhaard in het kort:

  • Wordt geleverd met grillrooster en wokring
  • Stijlvolle tuinhaard BBQ
  • Vonkenscherm vermindert kans op rondspringende vonken
  • Hoge stralingswarmte rondom, dus niet alleen aan de voorzijde
  • Buitenkoken boven een authentiek haardvuur
  • Een beschermhoes is eventueel los bij te bestellen
BonFeu BonGiano LP Heerlijk buiten genieten van de warmte en samen koken, dat is waar de tuinhaard BonFeu Bongiano voor staat. De BonGiano LP is namelijk niet alleen een fijne tuinhaard, maar tevens door de aanwezigheid van een BBQ rooster kun je de haard ook gebruiken voor het grillen van een stukje vlees of vis. Heerlijk barbecueën boven een prachtig haardvuur! De BonFeu BonGiano, ook te gebruiken als barbecue De BonGiano LP is het grote broertje van de BonGiano SP wordt geleverd met een barbecuerooster en deksel. Deze deksel kun je eenvoudig vervangen door het BBQ rooster of de RVS wokring. Deze wokring geef je de mogelijkheid om bovenop de haard een wokpan te gebruiken die stevig op zijn plaats blijft liggen. En wil je gewoon een potje thee warm maken, dan kun je de deksel eventueel omdraaien en als kookplaatje gebruiken. Kortom; de mogelijkheden zijn enorm: grillen, wokken en koken. Je haalt met de tuinhaard BonGiano een multifunctionele tuinhaard in huis. Duurzaam en prettig in gebruik De tuinhaard BonGiano is gemaakt van degelijk staal en heeft door zijn vorm en hoge schoorsteenpijp een uitstekende rookafvoer. U zult niet snel last hebben van de rook. Aan de voorzijde is de haard voorzien van een afneembaar vonkenscherm. Hierdoor zal het haardhout niet snel uit de haard vallen en zal van rondspringende vonken minder snel sprake zijn.. Geschikt voor in een veranda of onder een overkapping Een BonFeu tuinhaard kan in een veranda of onder een overkapping geplaatst worden. Hiervoor zal de rookafvoerpijp van de tuinhaard soms verlengd moeten worden. In ons assortiment vind je een aantal speciale kachelpijpen waarmee het rookkanaal van een BonFeu tuinhaard makkelijk te verlengen is. Helaas zijn niet alle tuinhaarden zomaar te verlengen omdat deze bijvoorbeeld een grotere kachelpijp diameter hebben, controleer dit dus goed. Aangezien niet elke overkapping of veranda dezelfde hoogtemaat heeft, zal de lengte van de rookafvoerpijp per situatie verschillen. Lees er alles over in onze blog. Hoe verleng je een rookkanaal? BonFeu BonGiano LP beschermhoes Een BonGiano LP beschermhoes is dè perfecte oplossing om de haard tegen vocht en vuil te beschermen. De levensduur van de tuinhaard kan hiermee aanzienlijk worden verlengd. LET OP Dit product kan na een aantal keren gebruiken gaan roesten. De verf kan door de hitte deels afbladderen. Voor onderhoud kun je een kachelspray bijbestellen. Hiermee bescherm je dit product tegen roesten en behoud je de mooie zwarte tint. Hardnekkige roestvorming Bij hardnekkige roest zul je wellicht iets grover te werk moeten gaan.
  • Start met een staalborstel en borstel het roestoppervlak om zo de bovenste laag te verwijderen.
  • Zorg ervoor dat je bescherming hebt voor je mond, omdat roest heel wat stof teweeg kan brengen. Dit is slecht voor je gezondheid.
  • Gebruik daarna een schuurpapier en wrijf hiermee over het oppervlak. Hoe hardnekkiger de roest, des te grover het schuurpapier mag zijn.
  • Neem vervolgens de roest en het vocht af met een oude doek om te zien hoeveel roest je al hebt verwijderd.
  • Neem daarna fijne staalwol en wrijf hiermee over het oppervlak. Zorg dat je alle roest op deze manier verwijdert om de oxidatie tegen te gaan. Zo lang er nog oxidatie is, zal de roest blijven aanhouden.
  • Nadat je dit gedaan hebt, is het belangrijk de plek opnieuw te voorzien van een vuurvaste coating (hittebestendige lak).
  • Meer weten over bescherming & onderhoud van een stalen BonFeu tuinhaard? Klik hier voor extra tips!