Groene GARDENA Combisysteem - straatbezem met schraper - werkbreedte 45 cm - aanbevolen steellengte 130/150 cm

31,91
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene GARDENA Combisysteem - straatbezem met schraper - werkbreedte 45 cm - aanbevolen steellengte 130/150 cm

De GARDENA combisystem-straatbezem is uitermate geschikt voor gebruik in de tuin en rondom het huis. Met een werkbreedte van 45 cm en een slagvaste houder van hoogwaardige kunststof kan deze robuuste bezem voor een groot aantal doeleinden worden gebruikt. de hoogwaardige en soepele borstels van polypropyleen reinigen optimaal en werken uiterst efficiënt. Een geïntegreerde schraaprand boven de bezem stelt u in staat probleemloos ingelopen vuil of natte bladeren te verwijderen. de straatbezem is geschikt voor alle stelen van het GARDENA combisystem, waarbij GARDENA een steellengte van 130 of 150 cm adviseert, afhankelijk van uw lichaamslengte.

Kenmerken:
- Werkbreedte: 45 cm.
- 25 jaar Garantie
- Aanbevolen steellengte 130/150 cm

Over het GARDENA Combisystem:
Het GARDENA combisystem heeft alles wat u nodig heeft voor het bewerken van de grond in sier- en moestuin tot het ruimen van bladeren en schoonhouden van het tuinpad.

Het is een slim doordacht systeem waarmee u verschillende stelen met diverse handgereedschappen kunt combineren en zo met gemak talrijke klusjes in de tuin kunt doen. Eén steel kan bijvoorbeeld voor verschillende tuingereedschappen worden gebruikt, zoals een hark, schoffel, bezem of zelfs een sneeuwschuif. Alles past naadloos op elkaar. De eenvoudige, muurvaste verbinding met een vastzetschroef zorgt dat u nauwkeurig en comfortabel kunt werken, zonder speling tussen de onderdelen.

Over GARDENA
GARDENA is de innovatieve expert voor de tuinliefhebber, van onderhoudshulpen zoals harken,kantensnijders, strooiers en onkruidstekers om de tuin opgeruimd en netjes te houden tot een zeer groot en divers aanbod in tuingereedschappen om te zorgen voor je bloem- en groentebedden, potplanten en bloembakken.

Materiaal:
Kunststof
Voorraad: