Einhell Accu Gras- en Heggenschaar GC-CG 3,6 Li (3,6 V - 1500 mAh - 7 cm maaibreedte grasmaaimes - 10 cm maaibreedte struikmaaimes)

41,99 28,99
5 Prijzen, De beste prijs bij ThuisXL


Merk:
Categorieën:

Vandaag voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL, GLS of DPD

Over Einhell Accu Gras- en Heggenschaar GC-CG 3,6 Li (3,6 V - 1500 mAh - 7 cm maaibreedte grasmaaimes - 10 cm maaibreedte struikmaaimes)

Einhell Elektrische Snoeischaar GC-CG 3,6 Li Met de Einhell GC-CG 3.6 Li heeft u een Accu Gras- en Heggenschaar waarmee u kan werken zonder een storende stroomkabel. Het is een praktisch en hoogwaardige machine voor knip- en snoeiwerkzaamheden aan o.a. gazonranden, heesters en struiken. Een krachtige Lithium-Ion accu van 1,3 Ah zorgt er voor dat u langere tijd met een krachtige machine knip- en snoeiwerkzaamheden kan uitvoeren. Standaard wordt er een gras- en heggenschaar snijblad met de machine meegeleverd, zodat je direct aan de slag kan gaan. Met de grasschaar kan je een knipbreedte van 70 mm bereiken. De heggenschaar levert een snoeibreedte van 100 mm en kan door takken van maximaal 8 mm komen. De tanden op de heggenschaar staan op 8 mm afstand van elkaar. De ergonomische handgreep met softgrip ligt aangenaam stroef in de hand. De gemakkelijk met één hand bedienbare veiligheidsschakelaar in de handgreep verhindert onopzettelijk inschakelen. Een telescopische geleide steel met grote

Maat:
6
Materiaal:
Metaal
Voorraad: