Zwarte Einhell GC-SA 1231 Elektrische Verticuteerder en Beluchter - 1200 W - Werkbreedte: 31 cm - Inclusief opvangbak - Gazons tot ca. 300 m²

109,95 87,90
2 Prijzen, De beste prijs bij Alternate.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL en DHL

Over Zwarte Einhell GC-SA 1231 Elektrische Verticuteerder en Beluchter - 1200 W - Werkbreedte: 31 cm - Inclusief opvangbak - Gazons tot ca. 300 m²

De Einhell GC-SA 1231 is een krachtige en betrouwbare Elektrische Vertikuteerder en Beluchter, die je helpt bij het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden. Gebruik de machine bijvoorbeeld voor het onderhouden van een mooi en gezond gazon in de tuin of een parkje. De machine is geschikt voor het verticuteren van kleine tot middelgrootte gazons. Men raadt deze machine aan voor het verticuteren en beluchten van grondoppervlakken tot 300 vierkante meter.
Optimaal resultaat door 1200 Watt motor
Deze elektrische verticuteerder en beluchter beschikt over een krachtige motor met een vermogen van 1200 Watt. De motor biedt voldoende kracht om onkruid, mos, takken en wortels uit het gazon te halen, zodat het gazon mooi en gezond blijft.
Verticuteren en beluchten
Voor het verticuteren van het gazon kan gebruik worden gemaakt van de messenwals met acht dubbele messen, die een werkbreedte van 31 centimeter biedt. De messen snijden verticaal in het gras en dit is bedoeld om mos, onkruid en oud gemaaid gras te verwijderen. Op deze manier ontstaat ruimte voor nieuw, gezond gras waarbij ook de toevoer van mest en water beter functioneert na het verticuteren. Diezelfde werkbreedte wordt geboden door de beluchtingsrol met tweeënveertig klauwen. Bij beluchten zorg je ervoor dat er beluchtingsgaten in het gazon worden geboord wat zorgt voor meer zuurstofopname van het gazon en een betere doorvoer van (regen)water. Op deze manier kunnen de wortels van het gras weer groeien.
Instelbare verticuteerdiepte
Laat de machine perfect aansluiten bij het huidige gazon, door de verticuteerdiepte vooraf in te stellen. Je hebt hierbij de keuze uit drie verschillende standen (tot 9 mm). Wanneer je de machine tijdelijk niet gebruikt kun je deze op de parkeerstand zetten, om de messen en het gazon niet te beschadigen.
Verstelbare duwboom
De duwboom is in hoogte verstelbaar, om deze af te stellen bij je eigen lichaamslengte. Dit maakt het gebruik van de machine een stuk comfortabeler. Daarbij is de duwboom inklapbaar, zodat je de elektrische vertikuteerder en beluchter ruimtebesparend op kunt bergen.
Grote wielen
Dankzij de grote wielen onder de machine is de elektrische verticuteerder en beluchter moeiteloos over verschillende ondergronden voort te duwen. Daarbij zorgen de wielen ervoor dat het gazon onbeschadigd blijft tijdens het verticuteren en beluchten.
Opvangzak voor vrijgekomen tuinafval
Met de grote opvangzak achter de machine wordt het vrijgekomen tuinafval direct opgevangen. Doordat de opvangzak een volume van 28 liter heeft, wordt je een lange werkduur geboden.
Robuuste behuizing
De machine is uitgevoerd met een robuuste, schokbestendige kunststof behuizing die bestand is tegen een hoge belasting.

De belangrijkste specificaties van de machine:
- Aansluiting: 230 V / 50 Hz
- Vermogen: 1200 W
- Werkbreedte: 310 mm
- 3 verticuteerdieptes: 3, 7 en 9 mm
- Aantal messen op de messenwals: 8 dubbele
- Aantal klauwen op de beluchtingsrol: 42
- Diameter wielen voor / achter: 170 mm / 60 mm
- Inhoud opvangbak: ca. 28 L
- Aanbevolen voor gazons tot 300 m²
- Deze machine maakt deel uit van de Einhell Classic-productlijn
- 2 jaar fabrieksgarantie