Rode Einhell RG-SA 1433 Elektrische Verticuteerder - Met beluchter - 1400 W - Werkbreedte 33 cm - Inclusief opvangzak - Gazons tot ca. 400 m²

130,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Rode Einhell RG-SA 1433 Elektrische Verticuteerder - Met beluchter - 1400 W - Werkbreedte 33 cm - Inclusief opvangzak - Gazons tot ca. 400 m²

De Einhell RG-SA 1433 is een krachtige en betrouwbare Elektrische Verticuteerder en Beluchter, die je helpt bij het onderhouden van het gazon in je tuin of bijvoorbeeld in een park. Groot voordeel bij deze machine is dat er zowel een messenwals als beluchtingsrol wordt meegeleverd. De machine is geschikt voor het verticuteren en beluchten van kleine tot middelgrote grondoppervlakken, waarbij het onkruid en mos door de roestvrijstalen messen aan de messenwals met de wortels uit het gazon wordt getrokken. De klauwen op de beluchtingsrol zorgen voor een betere zuurstofopname en afvoer van (regen)water.
Deze elektrische verticuteerder en beluchter beschikt over een krachtige seriemotor met een hoog koppel en vermogen van 1400 Watt. Hiermee kunnen optimale prestaties worden behaald tijdens het verticuteren en beluchten van een gazon.
De robuuste behuizing van deze elektrische verticuteerder en beluchter is gemaakt van stootvast kunststof voor een lange levensduur van de machine. De machine heeft een werkbreedte van 33 centimeter.
Standaard worden er een messenwals met twintig roestvrijstalen messen (dikte: 1,5 mm) om te verticuteren en een beluchtingsrol met achtenveertig klauwen met de machine meegeleverd. Geen 2 in 1 rol maar een aparte messenwals en een aparte beluchtingsrol. Dat betekend meer messen en meer klauwen.
Bij verticuteren snijden de messen verticaal in het gras en dit is bedoeld om mos, onkruid en oud gemaaid gras te verwijderen. Op deze manier ontstaat ruimte voor nieuw, gezond gras waarbij ook de toevoer van mest en water beter functioneert na het verticuteren. Bij beluchten zorg je ervoor dat er beluchtingsgaten in het gazon worden geboord wat zorgt voor meer zuurstofopname van het gazon en een betere doorvoer van (regen)water. Op deze manier kunnen de wortels van het gras weer groeien.
De machine beschikt over drie verschillende werkdieptes, namelijk: 3, 6 en 9 millimeter. Zo kan de werkdiepte heel nauwkeurig worden afgesteld bij de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Wanneer je tijdelijk geen gebruik maakt van de machine, kun je deze elektrische verticuteerder en beluchter op de parkeerstand zetten. Zo worden de messen en ondergrond beschermd.
Om het gazon zo goed mogelijk te ontzien tijdens het verticuteren en beluchten, is de machine voorzien van wielen met een groot loopvlak (diameter van 175 millimeter bij de voorwielen en van 152 millimeter bij de achterwielen). Naast het ontzien van het gazon, zorgen de wielen tevens voor een grotere mate van comfort tijdens de werkzaamheden.
Er wordt standaard een opvangbak, met een inhoud van 28 liter, met de machine meegeleverd. Dit maakt een lange aaneengesloten werkduur mogelijk tijdens het verticuteren en beluchten van het gazon.
De machine beschikt over een inklapbare duwboom, zodat deze ruimtebesparend kan worden opgeborgen. Extra hierbij is dat de machine over een praktische wandhouder. Door middel van deze wandhouder kan je de machine ophangen aan de muur en ruimtebesparend opbergen.
De belangrijkste specificaties van de machine:
- Aansluiting: 230 V / 50 Hz
- Vermogen: 1400 W
- Werkbreedte: 330 mm
- 3 verticuteerdieptes: 3, 7 en 9 mm
- Aantal messen op de messenwals: 20
- Mesdikte: 1,5 mm
- Aantal klauwen op de beluchtingsrol: 48
- Diameter wielen voor / achter: 175 / 152 mm
- Inhoud opvangzak: 28 L
- In hoogte verstelbare duwboom
- Praktische wandhouder
- Parkeerstand
- Extra grote wielen
- Aanbevolen voor gazons tot: 400 m²
- Geleverd inclusief 1x Messenwals en 1x Beluchtingsrol
- Deze machine maakt deel uit van de Einhell Expert-productlijn
- 2 jaar fabrieksgarantie