Fiskars Fiskars PowerGear II transmissie heggenschaar HS72 - 1000596 - 1000596

54,- 44,19
4 Prijzen, De beste prijs bij Gereedschapcentrum.nl


Over Fiskars Fiskars PowerGear II transmissie heggenschaar HS72 - 1000596 - 1000596

Het transmissiemechanisme van de Fiskars heggenscharen maakt het mogelijk om de kracht volledig over de messen te verdelen, van het begin tot aan de punt. Door het lichte materiaal van de handgrepen (glasvezel versterkt polyamid) kunnen alle snoeiwerkzaamheden met weinig krachtinspanning worden uitgevoerd. Alle Fiskars heggenscharen zijn ontwikkeld volgens de Fiskars designfilosofie: duurzaam en ergonomisch tuingereedschap ontwikkelen, waarmee tuinieren makkelijker, lichter, efficiënter en eenvoudigweg leuker wordt. En dat is toch uiteindelijk de bedoeling van tuinieren.

Tip: Bij het kopen van een heggenschaar biedt “de potlood test” een snelle en eenvoudige manier om het beste gereedschap te vinden. Vergelijk de effectiviteit van een heggenschaar door een potlood in de punt van de heggenschaar door te knippen. U zult merken dat niet veel heggenscharen deze test kunnen doorstaan… Fiskars heggenscharen doorstaan deze test glansrijk.

Fiskars PowerGear™ heggenscharen zijn de beste in hun klasse vanwege het ergonomische ontwerp, de degelijke, duurzame materialen en het innovatieve gepatenteerde transmissiemechanisme dat optimale snoeikracht biedt en het gebruiksgemak vergroot. Het unieke mechanisme zorgt voor meer hefboom effect op de uiteinden zodat het gehele lemmet wordt gebruikt voor het knippen, waardoor het snoeien van takken lichter en makkelijker wordt. Fiskars PowerGear™ takkenscharen zijn verkrijgbaar in twee modellen en zijn beide voorzien van het gepatenteerde PowerGear™-mechanisme.

• De PowerGear II transmissie heggenschaar HS72 is ideaal voor het snoeien van hagen en kleine struiken
• Het unieke, gepatenteerde transmissiemechanisme zorgt voor meer hefboom effect op de uiteinden zodat het gehele lemmet wordt gebruikt voor het knippen. Het mechanisme maakt snoeien 3x makkelijker dan een standaard mechanisme
• De heggenschaar is gemaakt van FiberComp: uit glasvezel versterkt kunststof dat heel licht en extreem duurzaam is. Doordat de schaar bijzonder licht en duurzaam is, kun je lang werken zonder vermoeidheidsverschijnselen
• Met deze heggenschaar kun je efficiënt werken, zelfs met de punten die ook messcherp zijn
• Messen uit roestvrij staal, teflonlaag op het bovenste mes ter vermindering van de wrijving
• De Fiskars PowerGear heggenschaar is bekroond met den red dot design award ‘best of the best’ en de iF design award