Gardena Combisystem snoeizaag 300pp gebogen

46,49
De beste prijs bij Toptuincentrum.nl


Over Gardena Combisystem snoeizaag 300pp gebogen

Hoe werkt de cashback actie?
De cashback geldt op al het mechanisch snoeigereedschap van GARDENA. Hoe meer je koopt, hoe hoger het cashback bedrag uiteindelijk is. Je krijgt je geld terug door je bestelling(en) aan te melden op deze site. Belangrijk om te weten is dat je maximaal 1 inzending per adres kan doen en de uitbetaling binnen 4 weken gebeurd. De actie is geldig t/m 30 november 2018.

Productbeschrijving
De GARDENA combisystem snoeizaag 300 PP, gebogen, met een zaagblad van 315 mm kan flexibel worden gebruikt afhankelijk van waar u wilt zagen: als u takken onder handbereik wilt zagen, gebruikt u de snoeizaag eenvoudig als “normale” handzaag. De zaag ligt goed in de hand dankzij het ergonomische handvat met softgrip componenten. Als u takken tot een hoogte van 5 meter wilt afzagen, vergroot u het bereik van de snoeizaag door een combisystem telescoop steel te gebruiken. Praktisch: plaats de combisystem steel eenvoudig op de zaag. De veiligheidsvergrendeling garandeert een muurvaste verbinding. Gezette zaagtanden met impulsgeharde tandpunten, aan beide zijden geslepen zorgen voor veilig zagen. Dankzij een speciale coating, is de CS snoeizaag 300 PP, gebogen, optimaal beschermd tegen roest. Een stop op het uiteinde van het handvat beschermt uw hand tegen wegglijden, ook bij trekkende bewegingen. Afgezaagde takken kunnen eenvoudig weggehaald worden met de takhaak aan de bovenzijde van het zaagblad. Met ophangoogje en mesbeschermer om de zaag veilig te kunnen opbergen. De garantietermijn bedraagt ​​25 jaar.

Het GARDENA combisysteem staat voor ergonomische systeemproducten em biedt voor iedere klus in de tuin de juiste combinatie van steel en gereedschap, waardoor zowel de hobbytuinier als de professional efficiënt kan werken.

Geschikt voor:
De GARDENA combisystem snoeizaag 300 PP, gebogen, met een zaagblad van 315 mm kan flexibel worden gebruikt afhankelijk van waar u wilt zagen: als u takken onder handbereik wilt zagen, gebruikt u de snoeizaag eenvoudig als “normale” handzaag. De zaag ligt goed in de hand dankzij het ergonomische handvat met softgrip componenten. Als u takken tot een hoogte van 5 meter wilt afzagen, vergroot u het bereik van de snoeizaag door een combisystem telescoop steel te gebruiken. Praktisch: plaats de combisystem steel eenvoudig op de zaag. De veiligheidsvergrendeling garandeert een muurvaste verbinding. Gezette zaagtanden met impulsgeharde tandpunten, aan beide zijden geslepen zorgen voor veilig zagen. Dankzij een speciale coating, is de CS snoeizaag 300 PP, gebogen, optimaal beschermd tegen roest. Een stop op het uiteinde van het handvat beschermt uw hand tegen wegglijden, ook bij trekkende bewegingen. Afgezaagde takken kunnen eenvoudig weggehaald worden met de takhaak aan de bovenzijde van het zaagblad. Met ophangoogje en mesbeschermer om de zaag veilig te kunnen opbergen. De garantietermijn bedraagt ​​25 jaar

Voordelen van dit artikel:
• 25 jaar garantie
• Beste werkpostie op vlak ergonomie.
• Comfortable grip en makkelijk in gebruik.
• Alle stelen kunnen gecombineerd worden met alle accessoires / meer dat 80 combinaties mogelijk.
• Muurvaste verbinding

Specificaties:
• Flexibel gebruikt tot max. hoogte 5 meter.
• Comfortable en krachtbesparend
• Haak voor verwijderen van afgezaagde takken.
• Anti-slip bescherming

Tips & tricks:
• Combineer met een van de GARDENA combisystem stelen.

Onderhoud:
Makkelijk en veilig op te bergen met de GARDENA gereedschaphouder. Art. nr. 3500 / art. nr. 3501

Over Gardena:
GARDENA, gevestigd in de Duitse plaats Ulm, is het voorkeursmerk op het gebied van tuinverzorging van miljoenen huis- en tuinbezitters wereldwijd. Dat komt doordat GARDENA een compleet assortiment aanbiedt van alle benodigdheden, of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking. Tegenwoordig is GARDENA het grootste merk voor hoogwaardig tuingereedschap in Europa, met vestigingen in meer dan 80 landen overal ter wereld.