GartenMeister X-Brush oppervlakte reiniger generatie 2 - 1020 W

135,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over GartenMeister X-Brush oppervlakte reiniger generatie 2 - 1020 W

Nu met robuuste grove vuilborstel voor een optimaal reinigingsresultaat en gespleten schacht voor opslag en transport! Reiniging en onderhoud van terrassen, bestrating, tegels, kunstgras en diverse houten oppervlakken is met de nieuwe X-Brush II eenvoudiger dan ooit tevoren!

  • Diverse materialen kunnen worden gereinigd en onderhouden, zoals steen, diverse houten oppervlakken, terrassen, bestrating, tegels en kunstgras.
  • Verwijdert onkruid, mos, algen en zand of ander hardnekkig vuil.
  • Krachtige 230 V / 1020 W motor
  • Met variabele, traploze toerentalregeling, 800 - 1300 tpm
  • Uitgerust met een 26 cm brede rode universele grove vuilborstel voor alle gangbare reinigingsklussen
  • Verdere reinigingsborstels voor speciale toepassingen optioneel verkrijgbaar
  • Gedeelde aluminium schacht met traploze hoogteverstelling van 140 cm tot 150 cm voor een ergonomische bediening
Comfortabel en effectief werken, voorkomt rugpijn en garandeert goede werkresultaten zonder veel moeite en tijd. Dankzij de nu geïntegreerde grofvuilborstel krijgt elke buitenruimte een algemene opknapbeurt. Met de nieuwe X-Brush II kan bijna elk oppervlak worden gereinigd en bevrijd van vuil en groei. Optimaliseer het resultaat door gebruik te maken van onze speciaal ontwikkelde accessoireborstels die als optie verkrijgbaar zijn, omdat elk oppervlak een andere behandeling vereist. Zelfs met de eerste toepassing kunt u oude en solide groei verwijderen. Dankzij de extra brede borstel (26 cm), met speciaal borstelprofiel, reinigt u gelijkmatiger, effectiever en zachter dan met conventionele elektrische borstels of hogedrukreinigers. Maak uw houten buitenvloer snel en eenvoudig schoon. De borstel wordt aangedreven door een krachtige 1020 Watt elektromotor en kan dankzij het variabele, traploze toerental (800 - 1300 tpm) individueel worden aangepast aan elk oppervlak en elke vervuilingsgraad. In tegenstelling tot het werken met een hogedrukreiniger, vervuilt u bij gebruik van de X-Brush II niet uzelf of de omgeving van uw te reinigen oppervlakken. De X-Brush II overtuigt ook op kunstgras! Met de rode grofvuilborstel (in de leveringsomvang gemonteerd) kunt u de grasmatten van uw kunstgras in een handomdraai recht maken en bovendien grof vuil in de tussenruimtes verwijderen! TIP: Voor een optimaal reinigingsresultaat bij bijzonder zware vervuiling moet het te reinigen oppervlak vooraf worden voorbehandeld met een speciale reiniger!