HÖFFTECH Hofftech Weed Burner Elektrische Onkruidbrander - 2000W - Max. 600 °C - BBQ Aansteker

27,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over HÖFFTECH Hofftech Weed Burner Elektrische Onkruidbrander - 2000W - Max. 600 °C - BBQ Aansteker

Technische Kenmerken
Merk: Hofftech
Spanning: 230 VAC / 50/60 Hz
Materiaal: Kunststof en staal
Vermogen: 2000 watt
Temperatuur: 650 °C
Energie verbruik: circa € 0,30 per uur
Diameter branderkop: 8 cm.
Gewicht: 1,1 kg.
Lengte: 96 tot 116 cm instelbaar

Effectief onkruid verwijderen zonder gif
Onkruidbestrijding in je tuin of tussen de tegels van je terras, is nou niet bepaald een klusje dat veel mensen leuk vinden. Vooral in het voorjaar, wil je het buitenseizoen toch graag weer starten met een fris en schoon terras. Zonder onkruid. Dan is deze Hofftech elektrische onkruidbrander echt ideaal. Het is een bijzonder praktisch apparaat waarmee je, op stahoogte, het onkruid effectief verwijdert. Zonder gif.

600°C De onkruidbrander werkt met hitte. Door het onkruid, zoals zevenblad, enkele seconden bloot te stellen aan een temperatuur van ongeveer 650°C, barsten de cellen van het onkruid open en sterft het onkruid binnen een paar dagen af. Eigenlijk hetzelfde principe dat ze toepassen in Azië, Zuid Amerika en Spanje. De velden worden na de oogst plat gebrand, om ze weer vruchtbaar te maken voor de volgende oogst. Een belangrijk doel hierbij is om het aanwezige onkruid definitief te verdelgen. Een onkruidbrander werkt, weliswaar op kleine schaal, volgens hetzelfde principe.

Veilig
Zorg ervoor dat je het apparaat nooit te lang op één plaats houdt, maximaal 8 seconden en let wel goed op bij onkruid dat in de buurt van een houten schutting of hek staat. Laat het apparaat na gebruik, minimaal 15 minuten afkoelen voordat je het weer opbergt. Deze Hofftech onkruidbrander is niet alleen goed inzetbaar tegen bestrijding van onkruid. Zo kan je met deze Hofftech onkruidbrander ook eenvoudig en veilig de briketten en kolen van de barbecue aansteken.