Hyundai Power Products Hyundai grasmaaier 139c zelfrijdend

249,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Hyundai Power Products Hyundai grasmaaier 139c zelfrijdend

Uw gazon maaien ging nog nooit zo eenvoudig. Deze gemotoriseerde grasmaaier maait snel, effectief en zonder poespas. Hij is ideaal voor gazons tot zo’n 400m2. Deze Hyundai gemotoriseerde grasmaaier heeft een maximaal knipvermogen tot wel 430mm en is zeer krachtig door de 139cc viertakt motor. Ondanks de imponerende snijkracht is het energieverbruik van de motor zeer laag en geluid minimaal. Dit zorgt voor lage verbruikskosten en weinig overlast voor milieu en omwonenden.

De grasmaaier is volledig zelfrijdend, is gemakkelijk op te starten en bovendien ergonomisch in gebruik. U hoeft de grasmachine slechts licht te duwen, terwijl deze op eigen kracht rijdt. De hendel bovenop de handgreep start de machine eenvoudig zonder voorover te bukken. De zes instelbare maaihoogtes, van 25mm tot 75 mm, zorgen ervoor dat u de controle heeft over uw gazon. Een strak ‘biljartlaken’ of een langere grasmat? U bepaalt.

De duurzame roestvrijstalen behuizing zorgt ervoor dat de maaier niet roest en vrij is van corrosie. Zo heeft u jarenlang plezier van deze gemotoriseerde maaier. Het in elkaar zetten van de machine is bovendien eenvoudig. Via duidelijke stappen zet u de onderdelen uit de box in elkaar. Voor u het weet maait u voor het eerst uw gazon met uw nieuwe maaimachine.
De gemotoriseerde maaier wordt geleverd met een ruime, polyester opvangzak van 55 liter. Eenvoudig afneembaar, waardoor u het gemaaide gras snel kunt afvoeren en verder kunt maaien. Voor nog meer comfort is deze benzinemaaier uitgevoerd met een softgrip handvat. Dit voorkomt zere en vermoeide handen na gebruik. Het OPC veiligheidssysteem zorgt ervoor dat de motor uitvalt wanneer u de handgreep loslaat. Maximale veiligheid is dus gegarandeerd wanneer u deze maaimachine gebruikt.

Het gewicht van 26 kg is uitzonderlijk laag. Dit zorgt voor licht en ergonomisch grasmaaien en manoeuvreren. Bovendien is de machine eenvoudig mee te nemen en te verplaatsen.
De Hyundai 139c grasmaaier wordt geleverd inclusief alle benodigde onderdelen, kabels, installatiematerialen en handleidingen. Met de 2-jarige Hyundai garantie hoeft u zich ook nog eens geen zorgen te maken over calamiteiten. Hyundai voorziet u altijd in excellente hulp en levering van onderdelen.

Maaimogelijkheden:
1. Maaien en verzamelen.
2. Maaien en verspreiden.
3. Maaien en uitwerpen.

Inhoud:
- Grasmaaier met 139cc viertaks benzinemotor.
- Sterke, duurzame welen.
- Hendels (met reeds gemonteerde bekabeling).
- Inclusief grote polyester opvangzak van 55L.
- Installatiematerialen en gereedschap.
- Handleidingen.

Unieke specificaties:
- Snel, eenvoudig een gazon maaien tot zo’n 400m2.
- Maximale maaibreedte van wel 430mm.
- Krachtige, maar stille 139cc viertaks motor.
- Milieuvriendelijk en voordelig in gebruik.
- Zes instelbare kniphoogten van 25mm tot 75mm.
- Maximale knipvermogen tot 430 mm.
- Start door middel van startkoord.
- Brandstof: Loodvrij 95 - 98 – E 10
- Duurzame behuizing voorkomt roest en corrosie.
- Ergonomische handvatten.
- Optimale veiligheid door het speciale OPC veiligheidssysteem.
- Weegt slechts 26 kg(!).
- Inclusief polyester opvangzak van 55 liter.
- Afmeting: 135 x 50 x 78 cm.
- 2 jaar Hyundai garantie.

Vestigings adres: van der Madeweg 13-15
Telefoonnummer: 0205683568
KVK nummer: 33147847