Lumag HC10-NL Benzine hakselaar 5,5 pk | Takkenversnipperaar

1 231,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Gereedschapcentrum.nl


Over Lumag HC10-NL Benzine hakselaar 5,5 pk | Takkenversnipperaar

Lumag HC10-NL Benzine hakselaar 5,5 pk Deze zeer krachtige HC10-NL hakselaar van Lumag is voorzien van een 5,5 pk benzinemotor en een Duplex mestrommel. De hakselaar kan gebruikt worden voor alle snoeiafval van planten tot bomen. De machine kan op eigen terrein eenvoudig verplaatst worden door de grote luchtbanden en trekhaakaansluiting (alleen transport op eigen terrein is toegestaan). Deze trekhaakaansluiting kun je eenvoudig verwijderen waardoor je een kruiwagen of opvangzak onder de uitworp kunt plaatsen voor de opvang van de houtsnippers.

Uiteraard kun je door allerlei veiligheidsvoorzieningen zeer veilig met deze machine werken. De krachtige 5,5 pk motor zorgt ervoor dat zelfs takken tot 100mm verhakseld kunnen worden. De grote en extra lange vultrechter maakt het vullen van de machine heel eenvoudig. De mestrommel met een breedte van 30 cm is voorzien van twee (omkeerbare) messen en een contrames. De HC10-NL is hierdoor een machine die alles versnippert van takken tot snoeiafval.

De houtsnippers worden door de afvoerbuis hoog uit de machine geworpen en de richt-plaat bepaalt de stand van de uitworp. De machine is geschikt voor mulchen maar ook composteren. Dus moet het materiaal later als compost dienen of gebruik je het afval als bodembedekking: beide is mogelijk.

Door de motoraandrijving kun je de machine overal gebruiken en ben je niet afhankelijk van een stroomvoorzieningpunt. Deze hakselaar wordt door onze eigen technische dienst volledig aangepast voor de Benelux markt.

De inworptrechter is nu scharnierbaar waardoor je deze zeer eenvoudig kunt reinigen.