Bakker.com Acer Palmatum 'Atropurpureum' - Japanse Esdoorn rood - ↑ 50-60cm - Ø 19cm

30,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood Bruin Rood,Bruin

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Bakker.com Acer Palmatum 'Atropurpureum' - Japanse Esdoorn rood - ↑ 50-60cm - Ø 19cm


Japanse sferen in de tuin? Dan is de Japanse esdoorn 'Atropurpureum' een perfecte keuze! De winterharde heester geeft elk seizoen een andere kleur! De bladeren van de Japanse esdoorn (Acer Palmatum) zijn in het voorjaar lichtgroen, in de zomer volgroen en in de herfst donkerrood gekleurd. We kunnen de winterharde heester het hele jaar door planten.
We hoeven de heester niet te snoeien. We planten de Japanse esdoorn in de halfschaduw. De heester houdt van een goed doorlatende grond. In droge perioden geven we extra water.


PLANTEN

Zet de Japanse esdoorn eerst een uurtje in een emmer lauwwarm water voordat je gaat planten. De Japanse esdoorn groeit goed in vrij vochtige, zure grond die veel humus bevat. Verbeter grond eventueel met tuinturf en compost. Heb je veel klei in de grond? Schep dan een wat dieper gat en vul dat eerst op met zand, tuinturf en compost. Japanse esdoorns zijn op hun gelukkigst in de halfschaduw, maar ze kunnen in de zon, als de grond maar genoeg water bevat.

Hoe plant ik de Japanse Esdoorn in de volle grond?

  • Kies een plek in de tuin waar de Japanse Esdoorn niet in de middagzon staat.
  • Maak een plantgat en maak de grond goed los.
  • Zet de bovenkant van de kluit net iets onder het grondniveau.
  • Vul het plantgat met aarde en druk stevig aan.
  • Geef na het planten de Japanse esdoorn direct water.

Hoe plant ik de Japanse Esdoorn in een pot?

  • Haal de Japanse esdoorn uit de kwekerspot
  • Kies een buitenpot waarbij overtollig water goed kan weglopen.
  • Doe wat tuinturf en compost in een grote pot en zet de esdoorn er in.
  • Geef je plant meteen een beetje water.
  • Zet de buitenpot op een plekje in de schaduw en zet hem elke dag een uurtje langer in de zon, zodat de plant een beetje kan wennen.No 1 voor verzenden van planten in Nederland en Europa

Bij Bakker.com houden we ons voortdurend bezig met de vraag hoe we uw groene leven in huis en tuin, op het terras en balkon, mooier en makkelijker kunnen maken. Al meer dan 75 jaar vertrouwen onze klanten op de uitstekende kwaliteit van ons uitgebreide assortiment kamerplanten en tuin producten. Direct van kweker en snel bij u thuis. Dit maakt Bakker.com de nummer 1 in de verzending van planten in Europa