Groene Bektas Bloemen en Planten Ficus lyrata tabaksplant 180cm

194,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene Bektas Bloemen en Planten Ficus lyrata tabaksplant 180cm

Ficus Lyrata Tabaksplant
Deze prachtige Ficus Lyrata Tabaksplant is een super sterke elegante plant voor u in de woonkamer of op kantoor! Het is een echte blikvanger die niet al te veel verzorging nodig heeft.

Onderhoud van de plant
De plant houdt niet van te veel water. In de winter kunt u de plant eens in de 10 dagen water geven indien de potgrond droog aanvoelt. In de zomer heeft de plant wat meer water nodig. U kunt de plant in de zomer 1 keer per week water geven indien de potgrond droog aanvoelt.

Standplaats
De Ficus Lyrata houdt van licht en de zon. Echter kan direct zonlicht wel schadelijk zijn in de zomer. Daarom raden wij aan om de plant op een plek te zetten waar daglicht aanwezig is en niet te veel directe zonlicht. De Ficus Lyrata groeit langzaam met de tijd mee en kan tot wel zo een 250cm hoog worden! De plant is groenblijvend en bloeit niet.

Specificaties
- De plant is bij levering 180cm hoog.
- De plant kan met de tijd wel zo een 2,5 meter hoog worden. Echter duurt dit wel een aantal jaren.

- De afbeeldingen hier getoond zijn de beelden van de plant zoals je die gaat ontvangen. De sfeerfoto is een voorbeeld van deze plant en geeft een idee hoe je die kan neerzetten. Deze afbeelding komt niet altijd overeen met de plant van dit aanbod omdat dit slechts een sfeerafbeelding is.

Bektas Bloemen en Planten
Wij van Bektas Bloemen en Planten vinden onze klanten erg belangrijk en daarom staat de klant bij ons op 1! De kwaliteit van de planten hangen hiermee samen. Wij kopen de planten direct in bij de kwekerijen in Aalsmeer en kiezen de beste en mooiste planten hieruit voor onze klanten. De planten worden door professionele kwekers gekweekt en hierdoor zijn alle planten van de hoogste kwaliteit! Wij pakken de planten stevig in waardoor de plant goed en gezond bij u aan zult komen. Indien u vragen heeft met betrekking tot onze producten kunt u ons altijd benaderen! Wij staan u graag te woord!