Transparante Bonsaiworld Bonsai Boeddha Waterval Set - Incl. Easy Care Watersysteem

34,95
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
transparant

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Transparante Bonsaiworld Bonsai Boeddha Waterval Set - Incl. Easy Care Watersysteem

Kom volledig tot rust door deze Boeddha waterval met Bonsai Ervaar Oriëntaalse sferen in huis met levende kunst en laat u verrassen door het rustgevende gevoel en geluid van het stromend water in harmonie met de Bonsai en het Boeddha beeld. De prachtige groenblijvende Bonsai is zeer sterk en eenvoudig te verzorgen, waardoor hij zeer goed geschikt is voor een startende Bonsai hobbyist. De Boeddha waterval werkt op netstroom en maakt van uw leefomgeving een plaats die uitnodigt tot ontspanning. Ook zeer geschikt als geschenk voor ieder interieur dat op zoek is naar rust en balans. Bijzonderheden
Boeddhistische waterornamenten zijn gebaseerd op Feng Shui. De waterstroom geeft een rustgevend geluid waardoor de omgeving volledig in harmonie en balans komt. Water is namelijk het element van levensenergie, waarbij stromend water positieve energie aantrekt (welvaartenergie) voor het huis en de mensen die erin leven. De combinatie met de Bonsai als levend kunstwerk maakt de Oosterse verbeelding compleet. De Bonsai boom van ongeveer 6 jaar oud is tussen de 20-30 cm hoog en heeft een heel mooie groeiwijze. De boom komt uit de aarde met de typerende Bonsai aanzet. De schors van de stam is glad en heeft een lichtgrijze kleur die na verloop van tijd afbladdert waardoor er grijsbeige plekken zichtbaar worden. De fascinerende ronde kroon bestaat uit fijne vertakkingen met kleine getande blaadjes. De Bonsai is eenvoudig te verzorgen en door het Bonsai Easy Care System wordt de verzorging u nog gemakkelijker gemaakt. De handige waterniveaumeter geeft u aan als er water gegeven moet worden. De Boeddha waterval Bonsai is de ideale set voor een ieder die evenwicht en een Oosterse serene sfeer in huis wil creëren.

Levering

- Bonsai boom (ca. 6 jaar, hoogte 25-30 cm)
- Boeddha waterval (met netstroom stekker)
- Bonsai Easy Care System voor eenvoudige bewatering

Alle planten worden vers geleverd vanuit onze eigen kwekerij in Nederland. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u de beste kwaliteit bieden en geven wij standaard een 100% groei- en bloeigarantie.