Plantenwinkel.nl Oranjegele kamperfoelie (Lonicera Tellmanniana) klimplant - 4 stuks

15,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Tuinexpress.nl


Merk:
Categorieën:

Binnen 2 werkdagen
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door DPD, PostNL en DGL

Over Plantenwinkel.nl Oranjegele kamperfoelie (Lonicera Tellmanniana) klimplant - 4 stuks

Lonicera tellmanniana (oranje-gele kamperfoelie)

Deze kamperfoelie bloeit rijk met licht oranje bloemen van mei tot juli, en is bijen- en vlinderlokkend. Ze ruikt minder sterk dan andere kamperfoelies. Ze verliest laat in het najaar haar blad, en loopt vroeg in het voorjaar weer uit. Ze is volledig winterhard, en kan eventueel aan het einde van de winter worden gesnoeid.

Slingert (weeft) zichzelf omhoog door een trellis, maar moet af en toe worden geholpen, als ze de weg kwijt is. De plant is geschikt voor een zonnige of halfbeschaduwde plek, in goede tuingrond.

Gebruik compost bij de aanplant, en geef klimplantenvoeding in het voorjaar.

Waarom Toptuincentrum.nl klimplanten?

Bij toptuincentrum.nl staat kwaliteit, service en prijs op de eerste plaats. Wanneer je kiest voor toptuincentrum weet je dus zeker dat je een plant hebt met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast weet je ook zeker dat we je ten alle tijden graag te woord staan en de beste service bieden. Wij zijn een tuincentrum dat al meer dan 60 jaar actief is en dat bekend staat als een servicegericht en kwalitatief tuincentrum. Als klant kun je er op vertrouwen dat wij de beste kennis in huis hebben om je zo goed mogelijk te adviseren. Daarnaast zijn we een expert in planten, omdat het tuincentrum van oudsher een kwekerij is.

Showroom

Wil je het product graag even in het echt zien? Of wil je er gewoon een dagje op uit? Kom dan naar onze showroom in Den Bosch. Je kunt ons vinden in , gemakkelijk te bereiken vanuit heel Noord-Brabant! Naast ons grote scala aan tuinsets en vele andere tuinmeubelen. Ben je bij ons ook aan het juiste adres voor trendy en hippe kamerplanten, woonaccessoires, buiten planten en nog veel meer. Daarnaast heten wij jou van harte welkom in ons tuincafé. Naast een kopje koffie met gebak, hebben wij ook een uitgebreide lunchkaart. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 073 220 0051 of mail naar info@toptuincentrum.nl