Groene Koopjetuinspul Zamioculcas - ↑ 45 CM - 3 stuks

39,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Groene Koopjetuinspul Zamioculcas - ↑ 45 CM - 3 stuks

Latijnse naam: Zamioculcas

Herkomst:
De Zamioculcas wordt pas sinds 1996 gekweekt als kamerplant maar desondanks zijn jonge leeftijd is hij inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste kamerplanten. De reden dat deze kamerplant zo populair is, is dat de Zamioculcas een heel makkelijk te onderhouden kamerplant is die weinig eisen stelt aan zijn omgeving.

Kenmerken:
-Type plant: Kamerplant
-Bloei: Nee
-Max. Hoogte: 45 cm
-Waar te plaatsen: Overal binnen, huis, kantoor, bedrijf

Water & voeding
Water: De Zamioculcas is geen dorstige plant. Dit komt omdat hij een vetplant is. Wel heeft hij een hekel aan ‘natte voeten’. Zorg er dus voor dat er geen water in de pot blijft staan.

Voeding: In de zomer vindt de Zamioculcas het fijn om eens in de maand wat extra plantenvoeding te krijgen. Hier kan een standaard kamerplantenvoeding voor gebruikt worden.

Verpotten: Bijzonder aan de Zamioculcas is dat zijn wortels in een kluit groeien en niet zoals gebruikelijk naar beneden. Hierdoor kan een plastic pot gaan barsten of verbuigen. Als je wilt dat je Zamioculcas gaat groeien is het verstandig hem zo nu en dan een grotere pot te geven. En wil je hem klein houden dan doe je dit niet!

Standplaats
Half-schaduw. In de schaduw zal hij echter minder hard groeien dan op een plekje in de zon.