Rode Koopjetuinspul Combi pakket groene kamerplanten senecio, tradescantia, peperomia, chlorophytum

23,99
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen Rood Grijs Groen,Rood,Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Rode Koopjetuinspul Combi pakket groene kamerplanten senecio, tradescantia, peperomia, chlorophytum

In deze combidoos zitten de volgende planten: een Peperomia met bijzonder generfd blad, een chlorophytum met uitlopers die makkelijk te stekken zijn, de mooie tradescantia en een vetplant; de Senecio

Wij hebben:
- Kamerplanten van 1e kwaliteit
- We versturen dagelijks verse planten.
- Gratis thuisbezorgd in een speciaal ontwikkelde verpakking

Productomschrijving:
- De getoonde prijs is inclusief verzendkosten
- De gemiddelde hoogte van de planten kunnen iets afwijken
- De planten hebben een potmaat van Ø12 cm en een hoogte van 28 cm

Verzorging:
De pannenkoekplant: houdt van licht, maar niet van direct in de zon. Eens in de week water is genoeg. Houd de grond vochtig, niet nat. Geef de plant maandelijks wat plantenvoeding. De Peperomia is een makkelijke plant. Zet hem in het licht, maar niet in de volle zon. Behalve voldoende water om de grond wat vochtig te houden heeft hij niet veel aandacht nodig. De volle, gelaagde bladerkruin zorgt wel voor jou: hij zuivert de lucht van nare stofjes als formaldehyde. De chlorophytum: het blad van deze plant vertelt je hoe het met hem gaat. Te bruin, dan is de lucht te droog. Te flets, dan heeft hij te weinig water. Hang hem niet in de volle zon. De senecio: zolang het deze genoeg licht krijgt en uit de tocht zal hij gedijen. Water geven hoeft echt pas wanneer de grond is uitgedroogd.

Let op: planten zijn levende producten en zijn dus nooit precies hetzelfde. Door verschillende omgevingsomstandigheden kan het eindresultaat variëren. De vorm en afmetingen van de planten kunnen wisselen. De afbeeldingen geven een indicatie van de planten in volgroeide staat.